HayirlisiSöz verdi tutmadı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HayirlisiSöz verdi tutmadı.
Evetİşte bilmediğim içinserkan el matador muydu diye sordum ???
Umarım öder konu çok sayfa olmuş sadce sonuna baktım
Öder bence
Bir şey diyemem bir acıklaması olurKanka ben biliyordum böyle olacağını 50 kişi verme dedi ama ben bir deniyim dedim haklılarmış. Benim onun atacağı 80 liraya ihtiyacım yok günde 2 paket parliament alıyorum zaten, ihtiyacım olduğundan değil hakkımı istediğimden üsteliyorum.
Bir şey diyemem bir acıklaması olur
Bir şey diyemem bir acıklaması olur
Maaş alacaktı benim bildiğimBorç alacaksan gelirin varsa alırsın yoksa kazanır atarım diye alırsan böyle olur.
SEN KAZANIR ATAR A güvenirsen bu oynayan değil atan kişinin aptallığı olur alınma ama durum böyleBorç alacaksan gelirin varsa alırsın yoksa kazanır atarım diye alırsan böyle olur.
SEN KAZANIR ATAR A güvenirsen bu oynayan değil atan kişinin aptallığı olur alınma ama durum böyle
Bende öyle biliyordum cünküMaaşım yatacak dedi kanka yoksa 1 kuruş vermem sen yanlış anladın.
Bende öyle biliyordum cünkü
yoksa oynar atarım a herkes oynar atar
Parası yatmamıstır utanıyordur gelmiyordur gelir öder zaten ama durum üzücü su anBen herkese para vermem zaten sayılıdır 3-5 kişi.
Parası yatmamıstır utanıyordur gelmiyordur gelir öder zaten ama durum üzücü su an
Normal hırsızlığa girer ban yemesine şaşırmadımBanlı şuan wpden konuştum.
Normal hırsızlığa girer ban yemesine şaşırmadım
o zaman ayrıKüfürden.
Ne yapim yatacam. Bak o çocuğa bu forumu dar edecem. Bugün 200-300 dağıtım yaptım. Ama o parayı ona yar etmicem. Benimde o paraya ihtiyacım yok ama bu yaptığı yanına kalmicak.@tungabey sen ne yaptın la?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!