Bak beni biraz seviyor ve sayıyorsan param YÖK olunca atarım ne zaman bilmiom de konu kapansın yoksa git gide batacan?Cok
bozdura bozdura lımıtı sılmısler dırek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak beni biraz seviyor ve sayıyorsan param YÖK olunca atarım ne zaman bilmiom de konu kapansın yoksa git gide batacan?Cok
bozdura bozdura lımıtı sılmısler dırek
Anaaa oldumu o işAhhh ahhh şu 8600 gelsede nefes alsam biraz??
Yapak hadı nası yapacazÇözdük bee yesss 200 transfer yapacan 100 verirler 80 bana 20 sana kalır.
Tunga sağolsun?Anaaa oldumu o iş
Yapak hadı nası yapacaz
Dayı batmısım ben zaten parayla beş taş oynarken ne hallere geldık amke yaBak beni biraz seviyor ve sayıyorsan param YÖK olunca atarım ne zaman bilmiom de konu kapansın yoksa git gide batacan?
Yapak hadı nası yapacaz
Kesin Vodafone der şimdi?Hangisi turkcell transfer lazım derse yap onunla işlemi.
Kesin Vodafone der şimdi?
Şimdi Vodafone dönmüştür o kısmet işte??Paycell dedi o da turkcellin.
Nasıl yaniTunga sağolsun?
Şimdi Vodafone dönmüştür o kısmet işte??
Sagolsun kardasıma sevindim senin adına peşin iş vadeli semaye tam ticaret adamısın ??@tungabey bi sözüme attı parayı @muhsinovi
Yok bişe?Nasıl yani
Cektim beğeniSagolsun kardasıma sevindim senin adına peşin iş vadeli semaye tam ticaret adamısın ??
Anladığım dönüşü büyük olacakYok bişe?
Kardas dediğin benmiyin tunga mı?Sagolsun kardasıma sevindim senin adına peşin iş vadeli semaye tam ticaret adamısın ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!