pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Anladığım dönüşü büyük olacak
Bigdick geliyoo.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anladığım dönüşü büyük olacak
Kardas dediğin benmiyin tunga mı?
Bozum içinse nakitciyi dayıya yönlendir onda komisyon azÖzelden yaz bana numaralar verecem sana yaz onlara.
Kardas tunga sen benim beybimsinKardas dediğin benmiyin tunga mı?
La bırak miksinker??Bozum içinse nakitciyi dayıya yönlendir onda komisyon az
Kufurmu edion la??Kardas tunga sen benim beybimsin
Bozum içinse nakitciyi dayıya yönlendir onda komisyon az
5 vermeyeni mkyim? ama dikkat elindeki bıcağı alır nakite cevirir???@pardonelimkaydı 1k ver Serkani pıçaklarim adanadayiz ikimizde ??
Wm aracında tanınan hesabın varsa dikkatli davranacan orda oyun sata sata 3k dolar biriktirdim sene 2016 ama ban yedim paramı vermedi biri bende gittim 20 tane hesap orgutletip küfür ettirdim süresiz bannedGerek yok wmaracından bulurum ulan ne güzel 200 ticaretli hesabım vardı küfürden ban yedim mk iyi ekmeğini yedim oranın.
Hahahahaha kahkaha attim5 vermeyeni mkyim? ama dikkat elindeki bıcağı alır nakite cevirir???
La mahalleye gırmeden yerım senı ??@pardonelimkaydı 1k ver Serkani pıçaklarim adanadayiz ikimizde ??
Nerden BilecikHahahahaha kahkaha attim
Wm aracında tanınan hesabın varsa dikkatli davranacan orda oyun sata sata 3k dolar biriktirdim sene 2016 ama ban yedim paramı vermedi biri bende gittim 20 tane hesap orgutletip küfür ettirdim süresiz banned
Ne satıon abiSanal alem, çokta umursamam ben yine takılıyorum orada ticaretimi yapıyorum.
Ne satıon abi
Para satiyo işteNe satıon abi
Beyaz....Ne satıon abi
Para satiyo işte
Beyaz derken karımı???Beyaz....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!