Nasil yaptin ki bronza mi yukseldin eldeki bakiye ile?Lannn 2. Çekim de geldiii ? beyler üye olun kaçırmayın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasil yaptin ki bronza mi yukseldin eldeki bakiye ile?Lannn 2. Çekim de geldiii ? beyler üye olun kaçırmayın
Ref lazım 4-5 tane çekim içinEe nasıl 2 kere çektin görev verdi mi. Bende görev yok uyelik aktif degil cunku. 77 tl var cektirmiyor para yatirmam lazim
2 TL flnÜye başına ne kadar veriyor yani reff başına
Yoo genel yaziyorNasil yaptin ki bronza mi yukseldin eldeki bakiye ile?
Arkadaşlar çekim yapmam için 3 veya 4 refe ihtiyaç var sizlerden destek bekliyorum ilk defa bi para çekelim dedim ref istoyor yardımcı olurmusunuz ref linki bırakıyorumEvet beyler para gelmeden önermek istemedim.
Refli linkten üye olursanız sevinirim.
2 günde 50 TL. 2-3 ref kasarak. Gerçekten sağlam site.
App.adclickmediatr.com buda refsiz link.
Çekim talebi verdim bende sana ne zaman geldi çekim talebinden sonra çok bekledin miAynen bana da gelmis 46 tl olarak
Ziiiiyaaaa , Ziiyaaaa ufak at biraz3.çekimi veremedim mk ?
Bro nasıl çekimi verdin ben veremiyorum çekimiÇekim talebi verdim bende sana ne zaman geldi çekim talebinden sonra çok bekledin mi
0543 335 0943 whatsaptan ara aga tarif edeyimBro nasıl çekimi verdin ben veremiyorum çekimi
Boşa ref kasma 2 gün içinde çekemen gerekiyordu geçtiMerhaba arkadaşlar benim 46'da kaldı 4 tlye daha ihtiyacım var çekmek için bu linkten üye olursanız sevinirim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!