Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynen allah belalarını versin. o zaman 2 gün sonra kapat kardeşim hesabı. ne diye ref kastırıyon bize. uyuz oldum bunlara bu yüzden. hesapta 58 lira var paramı cekemiyom 2 gün gecmiş diyeBoşa ref kasma 2 gün içinde çekemen gerekiyordu geçti
Ben yazdımaynen allah belalarını versin. o zaman 2 gün sonra kapat kardeşim hesabı. ne diye ref kastırıyon bize. uyuz oldum bunlara bu yüzden. hesapta 58 lira var paramı cekemiyom 2 gün gecmiş diye
yazık günah vallaha uyuz ooldum bunlaraBen yazdım
Bu bidadversite mi ne ebesinin nikahı siteyse paraları yatırmicak galiba kahpeler.2 gün deneyim süresinde 5 ref kasarsaniz çekersiniz
Pazartesi diye açıklama yapmış ama yapmıcak gibi duruyorlarBu bidadversite mi ne ebesinin nikahı siteyse paraları yatırmicak galiba kahpeler.
O zaman o iş yatar. Pazartesi olur cuma derler cuma olur yine pazartesi der íbneler.Pazartesi diye açıklama yapmış ama yapmıcak gibi duruyorlar
'la alacagin 20 tl iban at atayimO zaman o iş yatar. Pazartesi olur cuma derler cuma olur yine pazartesi der íbneler.
Ödülüm geldi teşekkürler. Sitelerden bile hızlı geldi'la alacagin 20 tl iban at atayim
Bende atayım mı ??'la alacagin 20 tl iban at atayim
Teşekkürler dostum ödül elime ulaştı'la alacagin 20 tl iban at atayim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!