İyi düşün?vallahi ya dayı aldim verdim bi ara borç.. onun disinda bonuslarini almistim. Bonuslari borç mu sayıyorsun yoksa? ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi düşün?vallahi ya dayı aldim verdim bi ara borç.. onun disinda bonuslarini almistim. Bonuslari borç mu sayıyorsun yoksa? ?
valla yok dayı ben unutmam.. ?İyi düşün?
İyi düşün?valla yok dayı ben unutmam.. ?
DAYI yalan söylemezvalla yok dayı ben unutmam.. ?
Dayı wp gelemıyom benım telefon bozuldu annemden gırıyom buraya bıleSerkan watsap gel acil
Para için degil özel bı durumDayı wp gelemıyom benım telefon bozuldu annemden gırıyom buraya bıle
Alakası yok korkaklıgını kapatarak söylemis
Burdan dm ye gel dayıPara için degil özel bı durum
Ozeli okuDayı wp gelemıyom benım telefon bozuldu annemden gırıyom buraya bıle
BAZI STADLAR EFSANE KÖTÜAlakası yok korkaklıgını kapatarak söylemis
Okudum dayı tamamdırOzeli oku
Git telefon al la mısır çarşısında bulursun 500 e ikinci el idarelik?Dayı wp gelemıyom benım telefon bozuldu annemden gırıyom buraya bıle
Paramı ver?Git telefon al la mısır çarşısında bulursun 500 e ikinci el idarelik?
Aaaa sende paramı ver unutmuşum ?
Dayı benim varmı borcumEminmisin zirto???
Varmı la bilmiom?Dayı benim varmı borcum
Sarri bey onemli olan oyun dur stadlari begenmiyorsaniz insaat muhendisligine baslayin dicekti ordako gazeteci bak som olaylariBAZI STADLAR EFSANE KÖTÜ
ALMANYADA VS CİM KALİTESİ İNANILMAZ !
He unut diecektimde ????Varmı la bilmiom?
Kanka telefon degılde pederden habersız borc yaptım ya kartına son bı adım kaldı dınamobete falan gecıp 3.5 4 orana 1 k kupon yapıcam son vırajı donersem telefonda alırım kendıme pedere borcua oder kurtulurumGit telefon al la mısır çarşısında bulursun 500 e ikinci el idarelik?
Sen isteme unuturum??yeterki isteme?He unut diecektimde ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!