???Sen isteme unuturum??yeterki isteme?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
???Sen isteme unuturum??yeterki isteme?
AminKanka telefon degılde pederden habersız borc yaptım ya kartına son bı adım kaldı dınamobete falan gecıp 3.5 4 orana 1 k kupon yapıcam son vırajı donersem telefonda alırım kendıme pedere borcua oder kurtulurum
Ben baban olsam seni eve alırsam diksinler beni???Kanka telefon degılde pederden habersız borc yaptım ya kartına son bı adım kaldı dınamobete falan gecıp 3.5 4 orana 1 k kupon yapıcam son vırajı donersem telefonda alırım kendıme pedere borcua oder kurtulurum
SARRİ ÇOK BÜYÜK HOCADIRSarri bey onemli olan oyun dur stadlari begenmiyorsaniz insaat muhendisligine baslayin dicekti ordako gazeteci bak som olaylari
Paranın önemi yok dayı aramızda önemli olan miktariSen isteme unuturum??yeterki isteme?
Borcmu yaptın ???Kanka telefon degılde pederden habersız borc yaptım ya kartına son bı adım kaldı dınamobete falan gecıp 3.5 4 orana 1 k kupon yapıcam son vırajı donersem telefonda alırım kendıme pedere borcua oder kurtulurum
Yemez?Paranın önemi yok dayı aramızda önemli olan miktari
Adam olmaz buBorcmu yaptın ???
Pedere borcum var 2 k haberı yok ?Borcmu yaptın ???
Harbi dayakliksinPedere borcum var 2 k haberı yok ?
Omunda bana borcu var 4 k ama ?Borcmu yaptın ???
Tam ıslak odunla dövülmelik ***Ben baban olsam seni eve alırsam diksinler beni???
Harbi yüzsüz adamsın?Omunda bana borcu var 4 k ama ?
500 at banaParanın önemi yok dayı aramızda önemli olan miktari
En iyisi önder karaveli adam fb nin stadina gitti mac izlemeye 0 ego adam daSARRİ ÇOK BÜYÜK HOCADIR
Falakaya yatiracan kicina jop sokacan ?Tam ıslak odunla dövülmelik ***
insallah kurtulursun borçtan ??Kanka telefon degılde pederden habersız borc yaptım ya kartına son bı adım kaldı dınamobete falan gecıp 3.5 4 orana 1 k kupon yapıcam son vırajı donersem telefonda alırım kendıme pedere borcua oder kurtulurum
TerbiyesizFalakaya yatiracan kicina jop sokacan ?
Hemen atılıo ?500 at bana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!