3.benim dostlar siz aldınız bırakında bunuda ben alam acı ne var tabi sizler içinde uygunsaBu mesajı beğenen ilk 3 kişiden birine 27 payfix
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
3.benim dostlar siz aldınız bırakında bunuda ben alam acı ne var tabi sizler içinde uygunsaBu mesajı beğenen ilk 3 kişiden birine 27 payfix
ben ciksaydim salardim sana3.benim dostlar siz aldınız bırakında bunuda ben alam acı ne var tabi sizler içinde uygunsa
Yarına 400 TL fatura varula dembele goturdun gene
Papara var mı sende dost ?bmwdembeleaimar şeklinde mi yapsam nickimi
mesajı begenin dedin çekiliş linki çıktı yahu hangi ara çektinBu mesajı beğenen ilk 3 kişiden birine 27 payfix
Attım dostumYarına 400 TL fatura var
Kesene bereketAttım dostum
eyw krall şans yk baksana hagi çekilişe girsek cıkmıyrben ciksaydim salardim sana
yok dembeleapsuhachavabmwdembeleaimar şeklinde mi yapsam nickimi
var sanamı yollanacak ibanPapara var mı sende dost ?
Biz senin gibi yaşlı mıyızmesajı begenin dedin çekiliş linki çıktı yahu hangi ara çektin
@DodoYAZYETER ödülümü atar mısın sana zahmetvar sanamı yollanacak iban
devrik nick oluyor hiç göze ve kulağa hoş gelmiyorbmwdembeleaimar şeklinde mi yapsam nickimi
benim payfix te öttümü acaba uygulama yoktaBiz senin gibi yaşlı mıyız
sen kaçırmazsın .dD:d:mesajı begenin dedin çekiliş linki çıktı yahu hangi ara çektin
Payfix ötmüyor kibenim payfix te öttümü acaba uygulama yokta
Bizim burdaki horozlar ötüyor şuan dinle bakalım ötmüş mü ?benim payfix te öttümü acaba uygulama yokta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!