Ulan ****** sabah sabah yarram sana mı sorcamşov yapmak ıcın yardım yapıyor ınsan derkı alamayan 2 3 arkadaş var onlara vereyım gece gece sinirimi bozdular
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan ****** sabah sabah yarram sana mı sorcamşov yapmak ıcın yardım yapıyor ınsan derkı alamayan 2 3 arkadaş var onlara vereyım gece gece sinirimi bozdular
snunda bee kesne bereked krallllYolla kardeşim
hahahha d D:dolum dembele az önce ödülü aldın yine begeni atıyorsun git uyu laaa ne doyumsuzsun
şov yapmak ıcın yardım yapıyor ınsan derkı alamayan 2 3 arkadaş var onlara vereyım gece gece sinirimi bozdular
Ban istiyorNe diyon la sen
Bilader papara ödülünü devir ettik 1 ödül aldım merak etmeolum dembele az önce ödülü aldın yine begeni atıyorsun git uyu laaa ne doyumsuzsun
kardesim adama neden salliyon ne kotuluginu gordunne dedıgım acık degıl mı
kanka s.e takmaUlan ****** sabah sabah yarram sana mı sorcam
ulan yan forumdan nası kovuldugunu multılerını anlattırma banaBan istiyor
istersen hepsini alllllllllllllllllBilader papara ödülünü devir ettik 1 ödül aldım merak etme
hiç deme kralll bu defa oldu@tolga27 sonunda **
senın adına sevındım kardeşhiç deme kralll bu defa oldu
bak kardesim bazen cok ters geliyon millete yanlis yerde yuzuonulan yan forumdan nası kovuldugunu multılerını anlattırma bana
Anlatulan yan forumdan nası kovuldugunu multılerını anlattırma bana
olabılır gıttıgı yere kadar sorun yokbak kardesim bazen cok ters geliyon millete yanlis yerde yuzuon
bonushooddan multi hesaplarla mılletı dolandırdın işte anlatmama gerek yok orda herkes senı anlatıyor zaten anlatmaya gerek yok
gittigi yere kadar sorun yokta durduk yere adama laf etmeye hakkin yok yoksa barinamazsin burda ipini çekerlerolabılır gıttıgı yere kadar sorun yok
ulan yan forumdan nası kovuldugunu multılerını anlattırma bana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!