bende payfixe bi bakayım bakalım belki süpriz birşeyler vardırYolladım tolga sana da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende payfixe bi bakayım bakalım belki süpriz birşeyler vardırYolladım tolga sana da
Kesene bereked kralllYolladım tolga sana da
Ben kim aldı kim almadı onu bile farkında değilim baktım 3-5 aktif insan var dedim sabah sabah sevindireyim bi sigara parası atayım gene pişman oldum **Mesele o değil mesele şuan sana çıkmıyor diye zırlaman ve küfür etmen isteyen istediği kadar katılır @WustelerK istese almayan alsın derdi onun kararına bağlı dağıtan o küfür edemezsin bunun için haddini bil hududunu bil
ağiz tadiyla dagitim bile yaptirmadilar acun abemeYolladım tolga sana da
ÖYLE Mİ CEVABINI VERİYİMben sana bunu bıle bıle laf etmedım ban man ıstıyor dıye gıder yaparsan lafı yersın bole @Boyka01
ne yapsan yaranamazsin kankaBen kim aldı kim almadı onu bile farkında değilim baktım 3-5 aktif insan var dedim sabah sabah sevindireyim bi sigara parası atayım gene pişman oldum **
hırsız dıyolar sana sımdi oradakı 10 senelık adamlar tabı yalancıdırlar hepsıÖYLE Mİ CEVABINI VERİYİM
BEN CAVAT A HATA YAPTIGIM ZAMAN ACILAN FAKE LER BU 1
2.CİSİ SONRASINDA BİLE 2-3 KERE GİRDİM GİRMEDİM HESAPLARA
3.CÜSÜ BUNU HIZIR BİLİYOR BANI ACTI
4.CÜSÜ KÖPEK GİBİ BU FORUMDA BANA YALVARDIN BANIMI ACTIR ACTIR DİYE
ADMİNİN HİLELİ CEKİLİŞ YAPTIGINI İFSA ETTİM BANIMI ACTILAR + GİT BAK ÖYLE KONUShırsız dıyolar sana sımdi oradakı 10 senelık adamlar tabı yalancıdırlar hepsı
köpekler senden daha değerlıdır ***** koydugum hırsızı aziz yıldırım gibi hırsızı neden savundugun belli oldu şimdiÖYLE Mİ CEVABINI VERİYİM
BEN CAVAT A HATA YAPTIGIM ZAMAN ACILAN FAKE LER BU 1
2.CİSİ SONRASINDA BİLE 2-3 KERE GİRDİM GİRMEDİM HESAPLARA
3.CÜSÜ BUNU HIZIR BİLİYOR BANI ACTI
4.CÜSÜ KÖPEK GİBİ BU FORUMDA BANA YALVARDIN BANIMI ACTIR ACTIR DİYE
niye sinirlendin bir tek sen deilsinki almayan bak bana ben hiç ses ediyormuyum para dağıtmanın şovu falan olmaz katılmazsın olur biter gerilme fazlaolabılır gıttıgı yere kadar sorun yok
Dostum kesene bereket olsunBen kim aldı kim almadı onu bile farkında değilim baktım 3-5 aktif insan var dedim sabah sabah sevindireyim bi sigara parası atayım gene pişman oldum **
Eyvallah geldi mi @tolga27Dostum kesene bereket olsun
payfix para gelince ötme sesi oluyormu D:bende payfixe bi bakayım bakalım belki süpriz birşeyler vardır
Ben kim aldı kim almadı onu bile farkında değilim baktım 3-5 aktif insan var dedim sabah sabah sevindireyim bi sigara parası atayım gene pişman oldum **
bu beni ilgilendırır reis adalet olmak zorunda taşak geçer gibi ödül alana bı ödül daha verıyolar adam utanmadan 3.ödüle de begenı atıyor nezaket ahlak önemlidirniye sinirlendin bir tek sen deilsinki almayan bak bana ben hiç ses ediyormuyum para dağıtmanın şovu falan olmaz katılmazsın olur biter gerilme fazla
acun abee ?Eyvallah geldi mi @tolga27
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!