Helal admin...Sponsorluğum olmadığı halde üye kendi arkadaşım olarak ilettim. Sorun varsa çözecekler. Elimden gelen budur.
Ekli dosyayı görüntüle 13095
Ekli dosyayı görüntüle 13096
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal admin...Sponsorluğum olmadığı halde üye kendi arkadaşım olarak ilettim. Sorun varsa çözecekler. Elimden gelen budur.
Helal admin. ?? Sponsorluğum olmadığı halde üye kendi arkadaşım olarak ilettim. Sorun varsa çözecekler. Elimden gelen budur.
göndere benım gecmıste gozukmesı lazım ama oyle dıyemez ozamanGerçekten askıda kaldiysa az sabret hesaba düşer inş. Ama geri sitenin hesaba vs yansirda onlarda biz gönderdik bizlik birşey yok deyip seni kandirirsa ne olacak.
cok teşekkürler abi herşey için cok sağolSponsorluğum olmadığı halde üye kendi arkadaşım olarak ilettim. Sorun varsa çözecekler. Elimden gelen budur.
Ekli dosyayı görüntüle 13097
Malum forumda okadar para dagttn cozmedilermi.göndere benım gecmıste gozukmesı lazım ama oyle dıyemez ozaman
Hayırlısı bakalım umarım sorunsuz gelir.göndere benım gecmıste gozukmesı lazım ama oyle dıyemez ozaman
Adminden ardı ardına bombalar geliyi...Malum forumda okadar para dagttn cozmedilermi.
Admin sen herseyi nerden biliyon yahuMalum forumda okadar para dagttn cozmedilermi.
Sen bizim admine guven o yazdiysa her turlu haldoluraynısını bende soyledım oyle bı ıslem yapmamız mumkun degıldır dıyor beklemenızı ıstıyoruz dıyor bıglıelrı veremıyoruz dıyor sımdılık
Helal olsun reis valla adamin dibisinSponsorluğum olmadığı halde üye kendi arkadaşım olarak ilettim. Sorun varsa çözecekler. Elimden gelen budur.
Ekli dosyayı görüntüle 13097
Adam mit... Dikkatli ol yarın evinden aldırırAdmin sen herseyi nerden biliyon yahu
500 tl benim ha?Malum forumda okadar para dagttn cozmedilermi.
Bende şimdi seni etiket leyip ehlenden parayı aldida ondan görünmüyor yazacaktim500 tl benim ha?
Beni niye aldirsin şurada kendi halimde gariban gariban takılıyorumAdam mit... Dikkatli ol yarın evinden aldırır
500 tl benim ha?
Ehlene su yok artukBende şimdi seni etiket leyip ehlenden parayı aldida ondan görünmüyor yazacaktim
Hayırlısı... Gideyim de az gates oyniyim. dedeye söveyim.. Kasa 500. Akşama kadar 3.5k lazım...Beni niye aldirsin şurada kendi halimde gariban gariban takılıyorum
Dikkat et Dede seni mikmesinHayırlısı... Gideyim de az gates oyniyim. dedeye söveyim.. Kasa 500. Akşama kadar 3.5k lazım...
100 ü çekte bana at 2 koldan 3.5k yapmaya çalışalımHayırlısı... Gideyim de az gates oyniyim. dedeye söveyim.. Kasa 500. Akşama kadar 3.5k lazım...
Bundan Banane ki zaten bana da su yokEhlene su yok artuk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!