Şuan mikiyorDikkat et Dede seni mikmesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şuan mikiyorDikkat et Dede seni mikmesin
Ehlene su yok artuk
Dayi bana 1 damacana suEhlene su yok artuk
Benim oraya 300 k kaybim var şimdi konuscam ozelden kul at reisatlasbet parayı ödemiyor .
Cevap vermiyor canliBenim oraya 300 k kaybim var şimdi konuscam ozelden kul at reis
Abi çok şaşkınım valla daha hiç bir betcoda yüksek meblağ yapılmaz demek kiAtlasbet Çekimimi Ödendi Gösterip Ödemiyorlar
Kullanıcı adım : polat344 Yatırım 15:000, çekim:12.500 İbana çekim yaptım , çekimi ödendi gösterip ödeme yapmadılar. Banka uzantılı hesap hareketlerini istediler, yolladım. Hala ödemediler , gerekirse İnternet bankacılığı şifremi veririm dediğim halde ödeme yapmadılar. Her yerden engellediler kesinlikle yatırım yapmayın. Bu olay 11 şubat 2022 tarihinde oldu .
baskasınada aynısı yapmıslar haal odememıs atlasbet bu parayı odemez odemıyor serefsizler
300k mı yuhhh sedomuokim sedo tabikiBenim oraya 300 k kaybim var şimdi konuscam ozelden kul at reis
görünce bunu sasırdım aynısı benım de basıma gelıcek sımdıAbi çok şaşkınım valla daha hiç bir betcoda yüksek meblağ yapılmaz demek ki
Manyak bıyık Slot oynama tüm paran gider sonra.Şuan mikiyor
Öder inşallah tanıdık işi önemli bakalım adminin yazdığı kişi çözer umarımgörünce bunu sasırdım aynısı benım de basıma gelıcek sımdı
Gitti zaten mke.... X atmıyor orrrspu evladı oyun ben oynayınca. Millete 100 x 500 x bize gelince başManyak bıyık Slot oynama tüm paran gider sonra.
valla bu şikayeti görünce bide canlı destekın seyınde degıl bu parada pıc olur gıdıcek oyle gıbı 16.30 a akdar banka saatleri içinde yatmasını sıtıyorum 10 saat oldu dedım kısa sure dedınzı dedım bakalım nolucak os aate de yatmazsa bende bu adam gıbı param pıc olucakÖder inşallah tanıdık işi önemli bakalım adminin yazdığı kişi çözer umarım
Bugün de yatmayabilir böyle olup bir kaç güne alan da çok oldu canını sıkma öder inşallahvalla bu şikayeti görünce bide canlı destekın seyınde degıl bu parada pıc olur gıdıcek oyle gıbı 16.30 a akdar banka saatleri içinde yatmasını sıtıyorum 10 saat oldu dedım kısa sure dedınzı dedım bakalım nolucak os aate de yatmazsa bende bu adam gıbı param pıc olucak
Hayırlı olsun kanka ödenmiş sıra dağıtım da inşallah ??GECE 03..00 DA 12500 CEKİM VERDİM SABAHA DÜŞER DEDİM GİRDİM BAKTIM SİTEDE ÖDENDİ AYZIYOR FAKAT HESABIMDA YOK ABGLANDIM BANKA İLE GÖRÜŞCEZ BEKLEYİN DEDİ BEKLEDİM SONRASINDA ASKIDA KALMIS BEKLEYİN HABİRE UZATIP DURUYOLAR PARAYI VERECEKELRINI SANMIYORUM TAVIRLARINDAN BELLİ BURDA DA BU SIKINTIYI YASIAYCAGIMI SANMAZDIM AMA OLDU HABİRE HER DEFASINDA OYLAYIP DURUYOR
TebriklerGECE 03..00 DA 12500 CEKİM VERDİM SABAHA DÜŞER DEDİM GİRDİM BAKTIM SİTEDE ÖDENDİ AYZIYOR FAKAT HESABIMDA YOK ABGLANDIM BANKA İLE GÖRÜŞCEZ BEKLEYİN DEDİ BEKLEDİM SONRASINDA ASKIDA KALMIS BEKLEYİN HABİRE UZATIP DURUYOLAR PARAYI VERECEKELRINI SANMIYORUM TAVIRLARINDAN BELLİ BURDA DA BU SIKINTIYI YASIAYCAGIMI SANMAZDIM AMA OLDU HABİRE HER DEFASINDA OYLAYIP DURUYOR
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!