Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Estafurlah reis sana lafim olurmu nankormuyuz yan forumda kalpteki dilenci admine ? lotobet paramida aldim kendi yontemimleMahmut benmi takdım 500 anlamdımki mevzuyu banamı dedin
Kendi cebimde ki parayla oynamıyorum pala kardeş merak etme bedava vurduğum 100 luk kuponu cebimden vermiyorum ben30 bin kredi çekmiş yine iddaa oynuyor. Bu kafayla 1-2 sene sonra donsuz kalır sktir et.
He tamamEstafurlah reis sana lafim olurmu nankormuyuz yan forumda kalpteki dilenci admine ? lotobet paramida aldim kendi yontemimle
Kalpteki diye biri benden para istedi attm site parami istedi sponsordu yardim istedim unut dedi buna attığım parayi istedim vermedi ondan dedim reis
Ömer Yan taraftaki admini 500 çarpmış Mahmut onu diyor
Tebrikler sana.Kendi cebimde ki parayla oynamıyorum pala kardeş merak etme bedava vurduğum 100 luk kuponu cebimden vermiyorum ben
Evet ???Ömer Yan taraftaki admini 500 çarpmış Mahmut onu diyor
Başkasınıi kastedyioMahmut benmi takdım 500 anlamdımki mevzuyu banamı dedin
Kanka tartismayi 2nizde guzel insanlarsiniz gerek yokAnnesiz ağzını bozma ağzını çıktığın yere sokarım. Yazma dedik adam olamadın bebe bari ol söz dinle.
Admin yanlış adamın parasını odettinNeyse çok içerlendim. Büyük bir roll yapalım tek kupon ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!