Nickini bmwbele yapacam@dembele3538 yeter la ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nickini bmwbele yapacam@dembele3538 yeter la ?
Hahahah bende tungabeleNickini bmwbele yapacam
İban yollaGs penaltı kaçırdı
haklısın hocam hakkını ara yazmadıgın bi 40 dk lık bölümde düşünmüşsündür ne yazcagınıListede yokuz şaka gibi
Dostum bak yazmicam diyom zorla yazdiriyon 20:15 son kendi begeni saatine bak ayrica yarim saatte bir gelip bir mesaj yazip gidiyordun kör değilizListede yokuz şaka gibi
Dostum bak yazmicam diyom zorla yazdiriyon 20:15 son kendi begeni saatine bak ayrica yarim saatte bir gelip bir mesaj yazip gidiyordun kör değiliz
iban ne yeniliyomu içiliyomu ?İban yolla
@dembele3538 yeter la ?
Reis dk başı napiyim burda goy goymj dinliyim çok onemsiyosunya git bak bakalım twitter şartlarını kim yapmış herşeyi didikluyosun onada bakDostum bak yazmicam diyom zorla yazdiriyon 20:15 son kendi begeni saatine bak ayrica yarim saatte bir gelip bir mesaj yazip gidiyordun kör değiliz
Kessss 50 atare40 alırım sözmü?@Rooster hocam bu nick için kimden izin aldınız? Telif atacam bak foruma.
Muro ya attim atcak sanaİban yolla
Online uyeler icin burda Twitter gecersizHerşey adilse Twitter şartlarını kaç kişi yapmış önemli anlarda yazmaya geldim ben ne yapıyım dk başı maçı izleken
Puhahahahahabajskskakaİban yolla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!