İlk ve tek ödül almıstım ben ondan 5 tl ???Corumdan slmlar kullnici adım 1985turbo kayip bonusu alamadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk ve tek ödül almıstım ben ondan 5 tl ???Corumdan slmlar kullnici adım 1985turbo kayip bonusu alamadim
Sen yaz özelden bana sana her zaman açıkKanka papara vardı bi ara senin bende de diğer yere girmem lazım bulmak için uğraşmayayım özel açıkmı senin
Yazdım kanka özelden
Kanka
bana gecen atacaktı malatyalı ya attı uyuyodum beni severİlk ve tek ödül almıstım ben ondan 5 tl ???
Saf kanka severim ben onu bigün yanlıslıkla kendi fotosunu attıydı o diğer yere kobra yılanla falan ne gülmüştüm ss almadık ??bana gecen atacaktı malatyalı ya attı uyuyodum beni sever
O forumda ben ve malatyalı yı sever
AMA KALBİ TEMİZ BİRİ ZARAR GELMEZ
Iyiki ozelin kapali ha ?? yoksa bombarduman ?Saf kanka severim ben onu bigün yanlıslıkla kendi fotosunu attıydı o diğer yere kobra yılanla falan ne gülmüştüm ss almadık ??
bende var o resimler ben onla dertleştim kac defa sabah 3-4-5 lerde yılan besliyor mkeSaf kanka severim ben onu bigün yanlıslıkla kendi fotosunu attıydı o diğer yere kobra yılanla falan ne gülmüştüm ss almadık ??
İyi biriside tek hatalı yönü var çalısıyo güzelde maaş alıyo hatta çocuklarını özel okula gönderiyo ama forumda para için atmadı takla yok kendini bıktırıyo o huyunu sevmiyorum ihtiyacıda yok bakma ?bende var o resimler ben onla dertleştim kac defa sabah 3-4-5 lerde yılan besliyor mke
500 kazandırdım sayemde 2 ay önce felan
Kim ?
@Megastarkan 'dan bahsediyorsan 1 hafta banlandı. Devamında süresiz banlanır ve açılmaz.
Allaha peygambere küfür eden +roll sobete ettiği için rolü kaybetmesine sebep olan şahıs desem tanımanız lazım
onu sormuyor herhalde sonradan süresizden neden 1 haftaya çevırdın diye sana hesap soruyor üstü kapalı@Megastarkan 'dan bahsediyorsan 1 hafta banlandı. Devamında süresiz banlanır ve açılmaz.
Yatra yedik PC ye geçem bari ?@AMCA halledecek artık onu ???
Suan değil la sabaha kaldı etiket atcam ben sana çok işin var ayrıca limitin vardır umarım liste liste dedin al sana görev ?Yatra yedik PC ye geçem bari ?
@Megastarkan 'dan bahsediyorsan 1 hafta banlandı. Devamında süresiz banlanır ve açılmaz.
LİMİTTEN YANA SIKINTI YOK DA SABAH DEDİĞİN NE ZAMANSuan değil la sabaha kaldı etiket atcam ben sana çok işin var ayrıca limitin vardır umarım liste liste dedin al sana görev ?
Kanka havuzamı takıldı neye takıldı bilmiyom 4 saat oldu halen tıklamadı izin de ne zaman gelirse işte bende gelir diye uyanık kaldım da 8 de iş var malum yatıcam artık ben sana etiket basarım sen baykussun uyumazsınLİMİTTEN YANA SIKINTI YOK DA SABAH DEDİĞİN NE ZAMAN
Güneş doğuncaLİMİTTEN YANA SIKINTI YOK DA SABAH DEDİĞİN NE ZAMAN
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!