Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
9,10 kadar burdayım da öğlene kalırsa uyurumKanka havuzamı takıldı neye takıldı bilmiyom 4 saat oldu halen tıklamadı izin de ne zaman gelirse işte bende gelir diye uyanık kaldım da 8 de iş var malum yatıcam artık ben sana etiket basarım sen baykussun uyumazsın
Kalmaz kanka işe giderken yazarım ben sana9,10 kadar burdayım da öğlene kalırsa uyurum
Hayırlı geceler dostumNeyse beyler cümleten hayırlı geceler gelir diye bekledim bu saate kadar ama tıklamadı sabah iş var malum gelince hallederik seviliyorsunuz )
Öte tarafta nakitci dayı var bı bak istersen hem ödeme garantiliMobil ödeme tanıdığı olan var mı 50 nakit lazkm bana 110 TL limit var
aynen sağlamlarÖte tarafta nakitci dayı var bı bak istersen hem ödeme garantili
Eyvallah dostumÖte tarafta nakitci dayı var bı bak istersen hem ödeme garantili
TAMAMDIR SANAH GİRDİĞİN DE PARAYI GÖRÜRSÜNKalmaz kanka işe giderken yazarım ben sana
Hımm peki.vazgeçtıler belkı bu seferlık affettıler bıdaha olursa surersız banlıcaklar benım banlanmam yada banlanmamam senı neden rahatsız edıyor sen ınsanların kötu duruma düşmesınden neden mutlu oluyorsun ki @moses
ınsanlar hata yapabılır bı tekme de vurmaya alışmışsınız ama bunu yapmayın benden sana tavsiye ben senın kanlın bıçaklın değilim bu kadar kin gütmene gerek yok hoşcakalHımm peki.
Kin gitsem tavrım böyle olmaz dı sana kardeşim dememe rağmen sen konuyu dinlemeden kendi kafanda kuruldun kim bu durumda kin tutuyor sen bir kin tuttun ki o gün patladin. Bende ki değeri de kaybettin. İyi geceler daha muhatap olmazsan sevinirim.ınsanlar hata yapabılır bı tekme de vurmaya alışmışsınız ama bunu yapmayın benden sana tavsiye ben senın kanlın bıçaklın değilim bu kadar kin gütmene gerek yok hoşcakal
ben fevrı davranbılıyorum bazen kalbını kırdımsa özur dılerım kendın bılırsın muhattap olmamak da bir tercih insan silmek kolaydır hoşçakal kin güde güde yanımda kimse kalmadı düşman olamam kımseyle kendıne ıyı bakKin gitsem tavrım böyle olmaz dı sana kardeşim dememe rağmen sen konuyu dinlemeden kendi kafanda kuruldun kim bu durumda kin tutuyor sen bir kin tuttun ki o gün patladin. Bende ki değeri de kaybettin. İyi geceler daha muhatap olmazsan sevinirim.
Ah ah kahroldumben fevrı davranbılıyorum bazen kalbını kırdımsa özur dılerım kendın bılırsın muhattap olmamak da bir tercih insan silmek kolaydır hoşçakal kin güde güde yanımda kimse kalmadı düşman olamam kımseyle kendıne ıyı bak
Hikkkkkkk@gomez nerdesin la
Ikkkk..@gomez nerdesin la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!