Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Glcby e yükleniyorsunuz ama gene burda bu tarz bi yazından yaklaşık bi on dakika sonra o forumda fake bir hesabınla dağıtıma katılmaya çalıştığını hatırlıyorum ben şimdi bu u isptalayamam ama şaşırmıştım o gün hatta eminim yanicurioya atlıyım puştun teki oraya sikeym site parama çöktü kılını kıpırdatmadı. *****
15 dakika su ve ihtiyaç molası degilmiydi
Peki canınız sağolsunKral bak takip edenlerden yazmis ama sen 30 dk da gelip bir mesaj yazip gidiyon herkes senin gibi yapsa takibe gerek yok o zmn
Babacan ayıp değil gelir gerekeni yapar tatlıya kavuşur herşey hiç bir şekilde ulaşılamıyor onaHaa pardon gelir abi muhakkakta banlama işi yanlış oldu küsebilir onu bilmiyom keşke gece atsaydı paranin hepsini bana forum açık değil diye atmamisti biz iki kişi ödülleri almıştık iletişim var diye
Günün banı geliyor 2 nizideUlan orrrrospu cocugu seni senin ne kadar kaşar olduğunu herkes biliyor. Buraya gelip de ortamı ayartma anani ******* senin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!