jackpota girse nolcak vermiyoki grandıBu egt de bir bana mı jackpot kart inmiyor oyun güzel veriyo jackpot atmıyor !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
jackpota girse nolcak vermiyoki grandıBu egt de bir bana mı jackpot kart inmiyor oyun güzel veriyo jackpot atmıyor !
Grand şart değil öbürleride yükseliyor gece ?jackpota girse nolcak vermiyoki grandı
Bana denk gelmedi şuana kadar bilemiycemGrand şart değil öbürleride yükseliyor gece ?
Banada gelmiyor pragmatic candır ?Bana denk gelmedi şuana kadar bilemiycem
7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim laDUN 1 GOLDEN 100 TL GITTI 4 TANE FREEBETI YEDIM 2 GUNDE
AynenBanada gelmiyor pragmatic candır ?
PARAN VARSA KOYMAMISTIR REİS BENDE PARA YOK ONDAN KOYUYOR 3 KRS7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim la
he hiç koymadı trilyonerim a m kPARAN VARSA KOYMAMISTIR REİS BENDE PARA YOK ONDAN KOYUYOR 3 KRS
pekihe hiç koymadı trilyonerim a m k
Hani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar7.5k kaybettim dün gece bu kadar içerlemedim la
Koskoca bemewesin sen. Sana komaZHani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar
kaşındıkHani kaybetmemek icin uyuyordun uykumu tutmadı bende 110 u kaybettim sabaha kadar
Gariban bmwKoskoca bemewesin sen. Sana komaZ
Para istemek yasak sana 500 keremi dicez@kadircan4747 acil 100. Yaşıyormusun nirdesin bakalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!