Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tek golBugünde Losing yapan bıraksın bu işleri
asSa gençlik
değişti@Rooster 1000 tl ödül şartı değiştimi ne oldu o konuda
Amaç ne yani iyiydi öyle bencedeğişti
Bro katılım yok değişti.@Rooster 1000 tl ödül şartı değiştimi ne oldu o konuda
250 mesaj olup beğenen herkes katılcak o zaman doğru mu?Bro katılım yok değişti.
zagort önceki konuya başta ben tepki verdim. neden diyeceksin. çünkü aylardır hepimiz buraya emek verdik yeri geldi dagıtım yaptık yeri geldi ödül aldık. birüsürü mesajımız tepkimemiz üstünede silver üyelik bonkör üyelik vs aldık. bu mesaja tepkimeye ulaşıncaya kadar hepimiz zaten dagıtımda rolde yaptık tekrardan roll vs istenmesi dogru degildi. birde ödül ayın 10 unda degilde 1 de verilmesi lazım adı üstünde yeni yıl ödülü bana kalırsa benim düşüncemde foruma emeği geçen herkesin ödül alması. başkada birşey demiyorumÜyeler tepki verdi diye konu değişcekse bşzde buna tepki verelim
Bravo. Ve dağıtım yapanların listesi oluşturulması lazım aslında. Ne kadar dağıttı falan filan. Sabit gönderi olucak. Kim ne kadar dağıttı yazılması lazım bence.zagort önceki konuya başta ben tepki verdim. neden diyeceksin. çünkü aylardır hepimiz buraya emek verdik yeri geldi dagıtım yaptık yeri geldi ödül aldık. birüsürü mesajımız tepkimemiz üstünede silver üyelik bonkör üyelik vs aldık. bu mesaja tepkimeye ulaşıncaya kadar hepimiz zaten dagıtımda rolde yaptık tekrardan roll vs istenmesi dogru degildi. birde ödül ayın 10 unda degilde 1 de verilmesi lazım adı üstünde yeni yıl ödülü bana kalırsa benim düşüncemde foruma emeği geçen herkesin ödül alması. başkada birşey demiyorum
Herkese 500 tl verirse forum batar *** ??zagort önceki konuya başta ben tepki verdim. neden diyeceksin. çünkü aylardır hepimiz buraya emek verdik yeri geldi dagıtım yaptık yeri geldi ödül aldık. birüsürü mesajımız tepkimemiz üstünede silver üyelik bonkör üyelik vs aldık. bu mesaja tepkimeye ulaşıncaya kadar hepimiz zaten dagıtımda rolde yaptık tekrardan roll vs istenmesi dogru degildi. birde ödül ayın 10 unda degilde 1 de verilmesi lazım adı üstünde yeni yıl ödülü bana kalırsa benim düşüncemde foruma emeği geçen herkesin ödül alması. başkada birşey demiyorum
herkese verilmesede 1000 tl yi 20 kişi 50 yapabilirlerHerkese 500 tl verirse forum batar *** ??
ya o kadarı yapılmasına gerekte yok forumda genelde takılanlar belli 20 kişiye 50 ödül diye konu açılsa bile kafi.Bravo. Ve dağıtım yapanların listesi oluşturulması lazım aslında. Ne kadar dağıttı falan filan. Sabit gönderi olucak. Kim ne kadar dağıttı yazılması lazım bence.
50 zaten günlük dağıtan okuyor burda amaç burda büyük miktar vermekherkese verilmesede 1000 tl yi 20 kişi 50 yapabilirler
büyük miktarda gözü olan zaten iddadan kazanır50 zaten günlük dağıtan okuyor burda amaç burda büyük miktar vermek
İşte iddadan çok kazanmak için çok para ?büyük miktarda gözü olan zaten iddadan kazanır
benim amaç büyük para degil şurada olabildiği kadar çok arkadaşla paylaşmak. 1 kişi sevinecegine 10-20 kişi sevinsin50 zaten günlük dağıtan okuyor burda amaç burda büyük miktar vermek
puc tigers basket 3.çeyrege 7-0 la başlayıp 6 fark yemese 25 e 110 alıp yürürdüm adi takım yaaa. 70 e de bozmadım ilk çevrimde bozduk diye mırın kırın ederler diyeİşte iddadan çok kazanmak için çok para ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!