Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Taciz skandali@DaMNeD Özelden taciz etme beni
Tamam sorun yok şota da su berlinin dedine bak @Rooster kullandigi kelimeye o kim oluyorki illa kaana mi bahsedelim.konuyu lutfen bazi uyelerin tavirlari konusunda uyarirsan cok sevinirim dost @RoosterTürkiye liginde o yıllarda gol kralı olan tek Şota olduğu için karışma şansı yok
Ahahahhhssha 5 soruyu da biliyordum da ilk soruda bildim dkddk baya eglendim ben yaLa Ben Galatasaraylıyım ben bılıyorum oylesıne sallıom benden once yazan nasıl yok james nasıl fenerli ** ?? google girip bakan varsa puh mk ?
Sen konusma uslubune dikkat et bidaha haberin olsun@DaMNeD Özelden taciz etme beni
ABİ TESCİLLİ SAPIKMIŞSIN SAYGILAR TEKRAR @pardonelimkaydı bunda 1terabaytlık arşiv var yaz bi ara takılırsınız
Abi benim yazılar neden3 dakika sonra cıkıo??Tebrikler payfix lütfen
Aman bahsetme kimseye reis Yok ederler beni sen kusuruma bakma
Üstüne de kumar krizi yaprağı yedin sen ?lan pü mk sigaram var sanıyodum 1 dal kalmış hadi buyur
Ben izliyordum balotelli fln değişik cvplar çıkıyordu dedim taşşak heralde sorular bakınırken denk geldi bende coritiba alex in çoçukluk takımı diye yazdım sallama ?Ahahahhhssha 5 soruyu da biliyordum da ilk soruda bildim dkddk baya eglendim ben ya
Bu tavır ve üslubla konuşmak yerine normal bi şekilde sorunu dile getirsen zaten uyarıcam Kaan yada ben farketmiyor dostum bahsedebilirsin İyi forumlar.
Süper lig de o sezon kaç tane şota oynamış8-9 tane şota isminde futbolcu var bu tarz yarismalari bende yapardim cok ama tam isme onem verirdim kimse magduriyet yasamasin diye belki baska şota dedi adam bussuru şota var ? @Rooster
40 altisikintiliYaş aralığı ne bunların benim 19-25
Sanki mehmet dedimSüper lig de o sezon kaç tane şota oynamış
Eger delikanliysan gel ozele numarani ver konusalim tassaga vurup vurup durma senin yasin kadar benim hovardaligim.var uslubune dikkat et yoksa cizilirsinAman bahsetme kimseye reis Yok ederler beni sen kusuruma bakma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!