Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum senin sikistigin yollarda biz cenabet geziyiorduk birak istersen sanal kabadayligini??O degil kaan beni cok iyi tanir anladin ben uslup konusuna cok onem veririm karsimdaki insana saygisizlik etmiyorsam karsimdaki insanda bana saygisizlik etmemeli bu boledir empati kurmak gerekir
Ama sende bunu yazarak rooster a saygısızlık etmiş oluyorsun illa Kaan’a mı söyleyelim derken aldığınız tavır empati yaparsanız karşı tarafa saygısızlık olarak nitelendirilirO degil kaan beni cok iyi tanir anladin ben uslup konusuna cok onem veririm karsimdaki insana saygisizlik etmiyorsam karsimdaki insanda bana saygisizlik etmemeli bu boledir empati kurmak gerekir
Bem yardımcı olayım
Mala?İnşaata ilk mala kim vurdu
AbooooDostum senin sikistigin yollarda biz cenabet geziyirduk birak istersen sanal kabadayligini??
Kaan'a bahset hocam sorunundan ben ilgilenmiyorum malesef.Ozele gelsene bi ne demek istedimi anlicaksin zaten
AlfaaaaaaaaaaaaKaan'a bahset hocam sorunundan ben ilgilenmiyorum malesef.
Dayi ne dedi duydun mu??Aboooo
Kaan kim abi büyük mafyamı??Kaan'a bahset hocam sorunundan ben ilgilenmiyorum malesef.
KimDayi ne dedi duydun mu??
İnşaata kara sıva mala vururkenAboooo
Kaan'a bahset hocam sorunundan ben ilgilenmiyorum malesef.
Ne dionuz lenİnşaata kara sıva mala vururken
Lan gel gitme gitme??Ben Kaçar arkadaşlar hayırlı geceler @DaMNeD Beni taciz etmeyin beyefendi bidaha lütfen
Hahahha vurun horoz aOzele gelsene bi ne demek istedimi anlicaksin zaten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!