Taciz iyi bisey değil ayıp bir şey kaDina şiddete hayitBen Kaçar arkadaşlar hayırlı geceler @DaMNeD Beni taciz etmeyin beyefendi bidaha lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Taciz iyi bisey değil ayıp bir şey kaDina şiddete hayitBen Kaçar arkadaşlar hayırlı geceler @DaMNeD Beni taciz etmeyin beyefendi bidaha lütfen
Töbe ne verio la??@Rooster bütün üyeleri bunsaate topladım şimdi hepimize vermen lazım
Dostum senin sikistigin yollarda biz cenabet geziyirduk birak istersen sanal kabadayligini??
Rooster sen yonetici degilmisin alınmamam gerekir herkese esit davranip ilgilenmen gerekir benim bildigim budurKaan'a bahset hocam sorunundan ben ilgilenmiyorum malesef.
Kac abi kac??Ekli dosyayı görüntüle 4233
Vay mk ozelden tehtid yedik aboo?
Bonus bakmaya gidiyom para lazım bu araLan gel gitme gitme??
Dayı aklın fikrin seydeTöbe ne verio la??
La kupon yapmıştım unuttum *** bi bakam?Dayı aklın fikrin seyde
Yalnız kim sikişmiş kim sikişmemiş tekerleme gibi ahahahahahahahaahahEkli dosyayı görüntüle 4233
Yazsam gelir mi reis senceYalnız kim sikişmiş kim sikişmemiş tekerleme gibi ahahahahahahahaahah
Problem neEkli dosyayı görüntüle 4233
Otelin barından düşürürsün sen
Dostum sen adamı hiçe sayıp illa kaanımı arayım diyorsun tehdit eder gibi sende yanlışık var kimsede değilRooster sen yonetici degilmisin alınmamam gerekir herkese esit davranip ilgilenmen gerekir benim bildigim budur
Bu sabah olduğu gibi goller bekliyorum senden??Bonus bakmaya gidiyom para lazım bu ara
Bu nasıl bi üslup@Rooster bütün üyeleri busaate topladın şimdi hepimize vermen lazım
GelmezYazsam gelir mi reis sence
Yaz bana dayı ozeldenLa kupon yapmıştım unuttum *** bi bakam?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!