Benim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralarSen kayıp ediyon hep sana yok daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralarSen kayıp ediyon hep sana yok daha
sana 2 kere kasa verdik diye hatırlıyorum sanırım başaramadıgınıda biliyorumBenim açtıgım konuları bi incele istiyorsan admincim 3 günde 1k dağıttım havadanmı geldi bu paralar
ben ben benEn sonunda kendim yapacam roll u
Ben kazanırım dene ver gör ?Sen kayıp ediyon hep sana yok daha
50 tl kasa veriyon tek atış kumar busana 2 kere kasa verdik diye hatırlıyorum sanırım başaramadıgınıda biliyorum
DÖŞŞŞŞŞŞŞEEEEEEEEEEMELİK MAÇ DEEL 2.SİKaderinde varsa tecavüze uğramak. Çırpınmayı bırak zevkine bak
Anapara
bekleriz sizide görelimEn sonunda kendim yapacam roll u
Ver bana bak nasıl çekim yapıyom reis ?En sonunda kendim yapacam roll u
Bana yolla bak gorEn sonunda kendim yapacam roll u
hah sende çok kazandın yaben ben ben
sen ihtiyar adamsın seni yormayak dayııBana yolla bak gor
yapamazsan 2 katı ile geri alırım amaVer bana bak nasıl çekim yapıyom reis ?
bana hiç verilmedikii. bi kaç gün önce arap atı gibiydik valla aha dayıya sor ? ?hah sende çok kazandın ya
verdik sana öyle hatırlıyorumbana hiç verilmedikii. bi kaç gün önce arap atı gibiydik valla aha dayıya sor ? ?
forumdan sonsuza dek ayrıl desen daha iyiydi bu nasıl teklifyapamazsan 2 katı ile geri alırım ama
yo valla vermediniz @Rooster öyle değilmi hacıverdik sana öyle hatırlıyorum
Sanada veririz kaybedersen 2 katı ile alırız amayo valla vermediniz @Rooster öyle değilmi hacı
abiii bi veriim diyen yok zaten hep alırım hep alırım yetti gayrı ? ? ? ?Sanada veririz kaybedersen 2 katı ile alırız ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!