Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Rooster a at o yapar
Esf. ne emri sen bilin emekli maaşı almışsındır sen şimdiEmrin olur kirmam seni?
Aha gelduHer türlü dağıtımınız itinayla ve titizlikle yapılır
Emekli degilim ki?Esf. ne emri sen bilin emekli maaşı almışsındır sen şimdi
Aman şöyle rollcuyum böyle rollcuyum adminim bana at noldu bu sözler yakdın bizi@Rooster kitle kanka başarısız ben uzun bir süre yokum
Dost ölüm yok ucunda nereye gidiyorsun?@Rooster kitle kanka başarısız ben uzun bir süre yokum
Sozum sozBeni birtek dayı anladı oda yanlış anladı
Kumarda kazanmışsındır sen şimdi. Bu aralar hiç yoksun birikim felenmi yapıyonEmekli degilim ki?
Yok la alacak pesine dustum???Kumarda kazanmışsındır sen şimdi. Bu aralar hiç yoksun birikim felenmi yapıyon
Kumar oynamiom cebimden vercem 100Kumarda kazanmışsındır sen şimdi. Bu aralar hiç yoksun birikim felenmi yapıyon
30 dk msd param gelsin bi arkadas bonus cevirmis ona verdim@kadircan4747 sen 100 at bende 100 atam rooster'e kasaları birleştirek 200 le girek kazanırsa paramızı geri alırız :d :d
Dayı gelmez o para30 dk msd param gelsin bi arkadas bonus cevirmis ona verdim
Lafi olmaz@kadircan4747 sen 100 at bende 100 atam rooster'e kasaları birleştirek 200 le girek kazanırsa paramızı geri alırız
Gelir cok saglammmDayı gelmez o para
Oda gelmesse memleketi terk etmek lazimDayı gelmez o para
Hadi bakalım ışık yakarsın gelince banaGelir cok saglammm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!