yok dayı artık bende herkes gibi sağır ve dilsizim?Bak 150 tl acigim var cesaret edip kumara atamiom anladin demek istedigimi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok dayı artık bende herkes gibi sağır ve dilsizim?Bak 150 tl acigim var cesaret edip kumara atamiom anladin demek istedigimi?
sana bidaha para yok haberin olsun ?Baba sonun sonun belli mokali mokali
Ben cesaret ederim bana verBak 150 tl acigim var cesaret edip kumara atamiom anladin demek istedigimi?
Dogru dio nie kizionsana bidaha para yok haberin olsun ?
IstemezL
Ben cesaret ederim bana ver
Kardeşim 10k vurmusum *** para diyon at papara sana 1k atayım corpa parası yaparsinsana bidaha para yok haberin olsun ?
son 10 işlemine bak hep ben varımdır ordan gönder sana zahmet kanka?Kardeşim 10k vurmusum *** para diyon at papara sana 1k atayım corpa parası yaparsin
ben ederim bu sefer verBak 150 tl acigim var cesaret edip kumara atamiom anladin demek istedigimi?
olmazsa beni bulaman amaben ederim bu sefer ver
Yooo son 10 işlem hep site elamanlarıson 10 işlemine bak hep ben varımdır ordan gönder sana zahmet kanka?
Bı lahmacunun lafını yaptinolmazsa beni bulaman ama
pttyle mi gönderimBı lahmacunun lafını yaptin
gelcek raad ol yavrımcenabeti unutup attım
PTT yavaş la sürat kargo olsun bak karşı ödemeli yapma sikerum para yokpttyle mi gönderim
kanka 2-0 dan cok 2-3 oldu bugun inşallah onlardan biri değildirgelcek raad ol yavrım
benim oldugum konuya kuponmu atılır ***cash outta kapalı maça a m k
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!