Sen bana kaç para vericen abikanka 2-0 dan cok 2-3 oldu bugun inşallah onlardan biri değildir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen bana kaç para vericen abikanka 2-0 dan cok 2-3 oldu bugun inşallah onlardan biri değildir
senden beteri var a m kbenim oldugum konuya kuponmu atılır ***
bağıra bağıra gidiyo kupon *** cash out acsalar bozcam hiç açmadılarbenim oldugum konuya kuponmu atılır ***
dur takıp edembağıra bağıra gidiyo kupon *** cash out acsalar bozcam hiç açmadılar
10 TL yi niye vermiyon diyen adamlar var575 sana veririm 10 bana yeter
etmeeeedur takıp edem
Hangi mac bro ne lazim sinerji verelimbağıra bağıra gidiyo kupon *** cash out acsalar bozcam hiç açmadılar
betpuanda nakit çıkışı mevcut diyo nası yok cashout **etmeeee
1k cektık 400 dagıttık tek konuda ** kafamı sıkım daha dagıtırmıyım10 TL yi niye vermiyon diyen adamlar var
Dagıtımı bıraktım1k cektık 400 dagıttık tek konuda ** kafamı sıkım daha dagıtırmıyım
Hobaa nerde dagittim usta o kadar be helal olsun valla1k cektık 400 dagıttık tek konuda ** kafamı sıkım daha dagıtırmıyım
dagıtta mantıklı dagıt kanka sonradan uzulmıcegın mıktar olsunDagıtımı bıraktım
at yarışındaHobaa nerde dagittim usta o kadar be helal olsun valla
parasız kalınca koyuyo dimi kanka1k cektık 400 dagıttık tek konuda ** kafamı sıkım daha dagıtırmıyım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!