Parası olmayınca sevilmeyen adam şimdi seviliyor. İşte kapitalizm budur.Serkan nerdesin serkann
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Parası olmayınca sevilmeyen adam şimdi seviliyor. İşte kapitalizm budur.Serkan nerdesin serkann
MK jaaraf basket kızlar 2 de 1 atıp 3 lük yiyip duruyorlar
İlginç ?MK jaaraf basket kızlar 2 de 1 atıp 3 lük yiyip duruyorlar
Sen kimsin ?Parası olmayınca sevilmeyen adam şimdi seviliyor. İşte kapitalizm budur.
Elimi öp yoksa kellen vurulacak.İlginç ?
Yıldırım Beyazıt HanSen kimsin ?
Ortalığı karıştırmaya gelmisSen kimsin ?
Mal iyimis reis torbacinin adresini yazsana ?Elimi öp yoksa kellen vurulacak.
Senin bünye kaldırmaz.Mal iyimis reis torbacinin adresini yazsana ?
huzur İslamdaÖncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
neyaopıyon sıradar üyeOooooo Tebrikler. Cukkami gonderde bırak
Lafin banami aslan parcasiParası olmayınca sevilmeyen adam şimdi seviliyor. İşte kapitalizm budur.
hahahahhaParası olmayınca sevilmeyen adam şimdi seviliyor. İşte kapitalizm budur.
Aimar senmisinhahahahha
Tebrik ederimÖncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
Sen padişaha nasıl gülersin tez kellesi vurulsun.hahahahha
vay başkan tebrikler sevindim la bi nebze olsun rahatladınÖncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
evet hayırdır ne olduAimar senmisin
En güzelini yapmışsın bro j2 nedir güle güle kullanCümleten selam aleyküm yeni telefonlada yazması bi tuhaf alışamadım neyse düşündüğünüz gibi beyler parayı pic etmek yerine son zerresine kadar kullandım onu odim şunu ödeyim şu borcu kapatim derken hesapta 80 tl para kaldı mk ama şunu soylim o kadar hafifledim ki o kadar rahat uyucam bu gece anlatamam 100 nakitim birde bu kaldı hesaptan @Rooster çekip bir lira oynamadim o parayla daha kanka düşündüğün tam tersi uçan kuşa borcumu bile verdim mahallenin tekel bayisine kadar yav ben 3.4 bine cihaz alırım diyordum bi telefon olmuş 6.7 bin beni telefon siktiii param kalmadı 1.2 k kalır diyordum ama kalan bu artık iftardan sonra bi etkinlik yapılır bi kusurum olduysa affola bu vurgunda full kendime harcamak zorunda kaldığım için telefonum bile bozuktu evdeki eski j2 yi kullaniyodum taksiratim affola iftardan sonra görüşürüz ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!