kaçma@muhsinovi ilk ödül senin yollandı. Roll açarsın kral
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kaçma@muhsinovi ilk ödül senin yollandı. Roll açarsın kral
Gözün aydın kardeş. Benim Payfix papara vardır sende sula bizi26 Ağustos'tan beri başta @Admin olmak üzere emeği geçen @Rooster a çok teşekkür ediyorum. Sonunda ödemem yapıldı. @BetColors Destek un çalışanlarından birinin gazabına uğramıştım. Ama sahibinin konuşmaları ve anlayışı olsun önceleri ne kadar kızsam da memnun etti beni. Forum haklı olduğunuz her davada arkanızda bundan emin olun. Duyanlar duymayanlara söylesin.
bende sana?Payfixc özelden salındı
ÇIKARMI KARDEŞ HİÇ BBİ GRUP ŞAHIS HERKESE YAPIŞTIĞI İÇİN MALESEF ?Bana burdan ekmek çıkmaz
?? Zorlamadım çıkmaz belliÇIKARMI KARDEŞ HİÇ BBİ GRUP ŞAHIS HERKESE YAPIŞTIĞI İÇİN MALESEF ?
2.bendim sanki dayı öyle diyordu@muhsinovi ilk ödül senin yollandı. Roll açarsın kral
Bide bize çete diyorlar çete çeteyi skiyorÇIKARMI KARDEŞ HİÇ BBİ GRUP ŞAHIS HERKESE YAPIŞTIĞI İÇİN MALESEF ?
Hiç sorma amke davayı biz başlattık başkaları kazandı ???Bide bize çete diyorlar çete çeteyi skiyor
Gözün aydın güle güle harca kardeşim26 Ağustos'tan beri başta @Admin olmak üzere emeği geçen @Rooster a çok teşekkür ediyorum. Sonunda ödemem yapıldı. @BetColors Destek un çalışanlarından birinin gazabına uğramıştım. Ama sahibinin konuşmaları ve anlayışı olsun önceleri ne kadar kızsam da memnun etti beni. Forum haklı olduğunuz her davada arkanızda bundan emin olun. Duyanlar duymayanlara söylesin.
kim başlattı kanka davayı?Hiç sorma amke davayı biz başlattık başkaları kazandı ???
UmutlarHerkese çıkacak da bir saat sabredin arkadaşlar. @muhsinovi roll açıyor. Sırayla bı kaç kişi acicak. Herkes nasiplenir
Çeliiiiiiikkk osurttHerkese çıkacak da bir saat sabredin arkadaşlar. @muhsinovi roll açıyor. Sırayla bı kaç kişi acicak. Herkes nasiplenir
Para at sskerım belanı26 Ağustos'tan beri başta @Admin olmak üzere emeği geçen @Rooster a çok teşekkür ediyorum. Sonunda ödemem yapıldı. @BetColors Destek un çalışanlarından birinin gazabına uğramıştım. Ama sahibinin konuşmaları ve anlayışı olsun önceleri ne kadar kızsam da memnun etti beni. Forum haklı olduğunuz her davada arkanızda bundan emin olun. Duyanlar duymayanlara söylesin.
İyilik iyiliktir keke kesene bereketHerkese çıkacak da bir saat sabredin arkadaşlar. @muhsinovi roll açıyor. Sırayla bı kaç kişi acicak. Herkes nasiplenir
Bende açcam rol atHerkese çıkacak da bir saat sabredin arkadaşlar. @muhsinovi roll açıyor. Sırayla bı kaç kişi acicak. Herkes nasiplenir
Yoo bide bize çete diyorlar ya ona guluyomAllah ya bize ya onlara verecek @moses Elbet bir gün bizimde çiçeklerimiz açacak raat ol ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!