Hiç sorma asıl çeteleşme belli değelmi ???Yoo bide bize çete diyorlar ya ona guluyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç sorma asıl çeteleşme belli değelmi ???Yoo bide bize çete diyorlar ya ona guluyom
Papara payfix uygulamada telefona inmiyor ki birşey gelince ötüverse@muhsinovi ilk ödül senin yollandı. Roll açarsın kral
Bana atarsan roll acmam simdiden soyliyeyim.kazanç olursa bana yardimci olan birkac kisiye cukka+dağıtım konusu açarım.Herkese çıkacak da bir saat sabredin arkadaşlar. @muhsinovi roll açıyor. Sırayla bı kaç kişi acicak. Herkes nasiplenir
telegramdan yazdim para bitince görür kralin ogluÖDÜLÜM GELDİ DESEM YALAN OLUR MKE cevoooooo
Hangi macdıger mac 30
trapca da kafa gıttı benım ıyıceHangi mac
her telegram bildiriminde bakiyorum cevomu diye baş mkeBu kadar cukkasizi beslemekte zor MKE
Olm sende direk çete liderine gider yaptın hak ettin ama ?Hiç sorma asıl çeteleşme belli değelmi ???
He valla bascete Dayikooo dedim saaOlm sende direk çete liderine gider yaptın hak ettin ama ?
ayni mkeBen numeroyu özelden saldım gerisi onun bileceği iş...
Çok beklersinayni mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!