Yine engel attı bana yok mu hesabı olan versin de okuyum yorumları
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yazdımYine engel attı bana yok mu hesabı olan versin de okuyum yorumları
Harbi ölmüş forum haram zıkkım olsun ibnelereYargi modunu actim curio bey bana 1 kere cvp veremiyor yemezler babam bunlar bitmis ?
Benim son yorumda herkes mevzuya ayikmistir artik kanka
cocuk oyuncagi gibi yazacaklarini yazip kitliyorlar bakiyorlar yorumlara sonra acip yazıp bir daha kitliyorlar neyse dicegimizi dedikSözde konuyu kitlemiyodu dayanamadı
En iyisiini yaptın kanka takıldığimiz baska forumlarda da ard arda acariz konuyu anlarlar ne bok oldugunu hem site hem *********** baya kaybettti bayaHarbi ölmüş forum haram zıkkım olsun ibnelere
Totem senmiydin laŞimdi okudum tam orospu cocu. Bunlara prim vermeyelim. Yaptığı etkinliklere bile katılıp etkileşim vermeyelim
Şimdi okudum tam orospu cocu. Bunlara prim vermeyelim. Yaptığı etkinliklere bile katılıp etkileşim vermeyelim
Karakterine sokayım bunların. Bunun şerefine 150 at bana tefo acilOçlar üyeliğe onay getirmiş ama açar elbet.
bizim gibi yildizlar nereye donerse gunes ordan dogar canimValla hepinize tebrikler güzel hucüm ettiniz curio ilk defa bu kadar cevap yazmak zorunda kaldı keşke sonuç alsaydık ama forum ölmüş resmen çok iyi olmuş
Karakterine sokayım bunların. Bunun şerefine 150 at bana tefo acil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!