Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@kan123 senin konuyu görmemiş sanırım. Konu çok gerilerde kalmışGÜNCELLL
Olabilir, hala yatırım yapıyolar o namussuzlara yazık valla diğer forumla iş birligi tutup üyelerin parasını yiyorlar@kan123 senin konuyu görmemiş sanırım. Konu çok gerilerde kalmış
Ulan BetparibuGÜNCELLL
Aynen. Adama Papara ile çekme IBAN ile çek diyip iptal edip kendileri nasıl paparaya çekiyorOlabilir, hala yatırım yapıyolar o namussuzlara yazık valla diğer forumla iş birligi tutup üyelerin parasını yiyorlar
Kimse bana yapmazlar demesin. En güvenilir site bile biraz yüksek kazandigin zaman çamura yapabilir.Olabilir, hala yatırım yapıyolar o namussuzlara yazık valla diğer forumla iş birligi tutup üyelerin parasını yiyorlar
bu cgds34 kim cıktı banlanmışKimse bana yapmazlar demesin. En güvenilir site bile biraz yüksek kazandigin zaman çamura yapabilir.
Bu siteye 4 bilemedin 5 kez yatırım yapmışımdır. Yoksa Betparibu ya cok sıcak bakan biri değilim.. Ben su Curio ulaşamıyorum yoksa anasını *******. SİTENİN sahibinden cok siteyi savunması beni deli etti.Olabilir, hala yatırım yapıyolar o namussuzlara yazık valla diğer forumla iş birligi tutup üyelerin parasını yiyorlar
Pardonelimkaydi tefo diyorlar dıbu cgds34 kim cıktı banlanmış
Banada aynısını yaptı hepsine güzelce kaydımBu siteye 4 bilemedin 5 kez yatırım yapmışımdır. Yoksa Betparibu ya cok sıcak bakan biri değilim.. Ben su Curio ulaşamıyorum yoksa anasını *******. SİTENİN sahibinden cok siteyi savunması beni deli etti.
bide 2020 ocak ayında wipbet oraya sponsordu 20 k param kaldı o zamanda yine bişey yapmamışlardı namussuz kahpelerBu siteye 4 bilemedin 5 kez yatırım yapmışımdır. Yoksa Betparibu ya cok sıcak bakan biri değilim.. Ben su Curio ulaşamıyorum yoksa anasını *******. SİTENİN sahibinden cok siteyi savunması beni deli etti.
Su foruma böle kullanılmayan Bi nickiniz yokmu girip su Curio ya Bi kayayı. İçime dert kalmasınbide 2020 ocak ayında wipbet oraya sponsordu 20 k param kaldı o zamanda yine bişey yapmamışlardı namussuz kahpeler
Valla üyeler salak hiç kimse o foruma üye olup forum üzerinden sitelere giriş yapıp yatırım yapmazsa sponsorlardan bi bok alamazlar ondan sonra görürüm ben onları. Üyeler olmadan o forum bir hiç onların önce bunu anlaması lazım.bide 2020 ocak ayında wipbet oraya sponsordu 20 k param kaldı o zamanda yine bişey yapmamışlardı namussuz kahpeler
Su foruma böle kullanılmayan Bi nickiniz yokmu girip su Curio ya Bi kayayı. İçime dert kalmasın
Denedim. Onay aşamasında direk banlıyorIp yasaklanmadiysa Başka hesap Aç gir
benide öyleDenedim. Onay aşamasında direk banlıyor
Onayı boşver açık olan veya roll olan bir konuya mesajını güzelce yaz tüm adminleri etiketle mesajini öyle görsünler.Denedim. Onay aşamasında direk banlıyor
saglık olsun350 TL BAKİYEYLE 2K YA ULAŞTIM 1.5 SAAT ÇEKİM BEKLEDİM GELMEDİ BAZI ŞAHISLARIN TAKİBİNE GİRMİŞİZ BOŞ BULUNARAK BÜROYU PAYLAŞTIM BURDA , VE MAX 20-22 SAYI ALARAK ROULET OYNUYORDUM BANA MAX 25 ALABİLİRSİNİZ SİZ 26 ALMIŞSINIZ DİYİP BAKİYEMİ SİLDİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU İŞTE PARMAĞI OLANLAR VAR ONLARDA BUNU GÖRÜYORDUR KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAZ.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!