Bizim kedicik nankör degilkediden kediye değişiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizim kedicik nankör degilkediden kediye değişiyor
Ozman British Shorthair bakayım ?kediden kediye değişiyor
ula o kadar dağıttık daha nankör diyen varsa bana onun benBizim kedicik nankör degil
Herkes kuru nasıl versin 50 ye 150 yi kim kaçırmak isterula sabah yazdık 50 tl ye 150 veririm dedim biri bile yardımcı olmadı
Nankor 500 istedim nie 350 attin utanmaz??ula o kadar dağıttık daha nankör diyen varsa bana onun ben
Olm yanlış anlamayın lan ciddi sordum aman he sana nankör demedimula o kadar dağıttık daha nankör diyen varsa bana onun ben
Valla olsa yollardim da cepte metelik yok yengen kahve istedi onu bile almadan geldim eve ??ula sabah yazdık 50 tl ye 150 veririm dedim biri bile yardımcı olmadı
YaniHerkes kuru nasıl versin 50 ye 150 yi kim kaçırmak ister
harbi nankör diyen angutlar var bu forumda üstüne alınmaOlm yanlış anlamayın lan ciddi sordum aman he sana nankör demedim
Yakalandınız ?Nankor 500 istedim nie 350 attin utanmaz??
Millet acValla olsa yollardim da cepte metelik yok yengen kahve istedi onu bile almadan geldim eve ??
ekonomik krizNankor 500 istedim nie 350 attin utanmaz??
Dayı yolladı ya sana 50 sende az önce 150 sini yolladin onun ??ula o kadar dağıttık daha nankör diyen varsa bana onun ben
Bize 27 atmadi elini öp başına koy dayıNankor 500 istedim nie 350 attin utanmaz??
Suç halkta anlayan anladıMillet ac
Yok vallaDayı yolladı ya sana 50 sende az önce 150 sini yolladin onun ??
Senle ben birmiyiz?Bize 27 atmadi elini öp başına koy dayı
Değiliz tabiki sen 48 lik delikanlı ben 40 likSenle ben birmiyiz?
lennnSimdi roll açacakmış özelden yazdı liste sende dedi teşekkürler ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!