ulan nerden uydurdun bunnuEtme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kirigiyla ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ulan nerden uydurdun bunnuEtme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kirigiyla ????
at bi 50 50 ye 50 alak acalım hedef 500000 bin
Olsa bende bu aralar sıkıntı hersey ust üste geliyorat bi 50 50 ye 50 alak acalım hedef 500000 bin
gecen sene bu zamanlarda paranın mk hesaplar fena doluydu ama bu sene bu aylar fısss olduk 15 20 gundur calısmıom zaten tam dellendımOlsa bende bu aralar sıkıntı hersey ust üste geliyor
PC bozuldu para gitti geçenler de de tırnağımı kırdım
kedıcıklere oynaMaç yokki rolling olsun
Hadi aç artık listeyi hazırladım şimdiden ???Maç yokki rolling olsun
Belli zaten kimlerin olacağı listede ???Maç yokki rolling olsun
Sen ver bana yürürüz biz veloybol falan filanMaç yokki rolling olsun
he yav sana sponsor olsun kedıcık fcSen ver bana yürürüz biz veloybol falan filan
Ben gariban dayı olurum sen zengin dayini bırakma ben ce @kadircan4747Ben daha dayı demicem ona yeni dayım sen olur musun .?
Bize para degil dost lazım zaten ?Ben gariban dayı olurum sen zengin dayini bırakma ben ce @kadircan4747
La ne zengini multizengin ??Ben gariban dayı olurum sen zengin dayini bırakma ben ce @kadircan4747
Tamam ula madem öyle herkes kalksın bir bardak çay doldursun kendine caylariniz benden ??Bize para degil dost lazım zaten ?
Kuş besledim kafeste dedilerki yarim ölmüşAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Damlaya damlaya göl olur
Dağdan kestim kereste.
Bizim çayımız var devletimiz sağ olsun Çok şükür.Tamam ula madem öyle herkes kalksın bir bardak çay doldursun kendine caylariniz benden ??
Tmm kahve için o zaman bendenBizim çayımız var devletimiz sağ olsun Çok şükür.
O zaman olur yeni dayin olarak atandimBize para degil dost lazım zaten ?
Bize para degil dost lazım zaten ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!