Esas nankör diğer tarafta kaldı glcbey gevsegi 5 kuruş vermeyin benden size söylemesi .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaşasınnnn...??? Artık Yeni Bir DAYIM var..O zaman olur yeni dayin olarak atandim
Bilmem ne bey diyecemde boşver yalakayi geçen konu açmış foruma bağlılık falan diyorEsas nankör diğer tarafta kaldı glcbey gevsegi 5 kuruş vermeyin benden size söylemesi .
Adam ödül kazanmadigi halde yazdı istedi. Benim de huyum kimseyi kiramiyorum yolladım.gecen çekim paylaşmış istedim cvp bile yazmadı gevşek .ss leri yolladım benden isterken yazdığı ss leri gönderdim yine cvp vermedi bu kadar yavsakBilmem ne bey diyecemde boşver yalakayi geçen konu açmış foruma bağlılık falan diyor
Sanki forum babasının malı curio da babası gibi konuşuyor yok foruma nankörlük edenler karalama yapanlar falan gibi sacma sapan konuşmalar yapmış. Tabi dayanamadım cevaplarını verdim deEsas nankör diğer tarafta kaldı glcbey gevsegi 5 kuruş vermeyin benden size söylemesi .
Diktirsin gitsin ibneSanki forum babasının malı curio da babası gibi konuşuyor yok foruma nankörlük edenler karalama yapanlar falan gibi sacma sapan konuşmalar yapmış. Tabi dayanamadım cevaplarını verdim de
Sanki forum babasının malı curio da babası gibi konuşuyor yok foruma nankörlük edenler karalama yapanlar falan gibi sacma sapan konuşmalar yapmış. Tabi dayanamadım cevaplarını verdim de
Direk etiket atıp cagirsaydiniz ya okuyor zaten şuanDiktirsin gitsin ibne
Valla mi nerden biliyon de hele bakım hangi nickle buradaDirek etiket atıp cagirsaydiniz ya okuyor zaten şuan
Ben bilmemValla mi nerden biliyon de hele bakım hangi nickle burada
Gerçi böyle gevseklerle muhattap olmam bile istesem konu açar ss leri paylasirdim ama değmez çünkü gözümde 5 kuruş değeri yokDirek etiket atıp cagirsaydiniz ya okuyor zaten şuan
Biliyon biliyonBen bilmem
Peki söyleme umrumda değil ister okusun ister okumasın çok ta tınBen bilmem
benide izlanda kahpeleri sikti 6 sayıdan dunya kadar sayı cıkıodu bı kesıldıler sıkı tuttukDün öptüler uzun zamandan beri 10 dakikada 20 sayı atan görmemiştim onuda gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 2668 Ekli dosyayı görüntüle 2669
4 sayıdan malesef pertovic İlk yarı 94 sayı 2. yarı 60
eee fark edersen ilk yarılar hep üst oluyor 2.yarılar hep altbenide izlanda kahpeleri sikti 6 sayıdan dunya kadar sayı cıkıodu bı kesıldıler sıkı tuttuk
Her zaman ki gibibenide izlanda kahpeleri sikti 6 sayıdan dunya kadar sayı cıkıodu bı kesıldıler sıkı tuttuk
Geçmiş olsun 3.ceyrek 20 sayı nedir elinizi s k mDün öptüler uzun zamandan beri 10 dakikada 20 sayı atan görmemiştim onuda gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 2668 Ekli dosyayı görüntüle 2669
4 sayıdan malesef pertovic İlk yarı 94 sayı 2. yarı 60
lüksemburg 6.5 dakika 0 sayı attı o çeyrekGeçmiş olsun 3.ceyrek 20 sayı nedir elinizi s k m
Mk takımı birde milli takımlüksemburg 6.5 dakika 0 sayı attı o çeyrek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!