Beni silmiş hahhaha ?yohhhhh artık ben naptım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beni silmiş hahhaha ?yohhhhh artık ben naptım
dayı bak bole dion muammada bırakıyon beni zaten psikolojim bozuk ? ? ? ?Zamani gelsin anlatacam
Bana bise yapmadin kendine yapuonyohhhhh artık ben naptım
? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Bana bise yapmadin kendine yapuon
Bana bise yapmadin senin artik ruhunu biliom dun ne yazdim ne yaptin bi dusundayı bak bole dion muammada bırakıyon beni zaten psikolojim bozuk ? ? ? ?
öz dayım böyle tanımıyor beni gerçekten hayran kaldım dediğin şeyi sen yazmadan 1 saat önce yapmıstım salaklık işte tanımıssın artık malını biliyonBana bise yapmadin senin artik ruhunu biliom dun ne yazdim ne yaptin bi dusun
Napalim bi Lumuzin olamadık hacı murata doğru kayiyorumKülüstür mercedesten kurtuldun dedik BMW de yaramadı sana be. Diğer yeri bırakalı yıl olacak. İşimiz olmaz. Biz bizeyiz burda
1 saat once yapamassinöz dayım böyle tanımıyor beni gerçekten hayran kaldım dediğin şeyi sen yazmadan 1 saat önce yapmıstım salaklık işte tanımıssın artık malını biliyon
O zaman beklentin vardi 1 saat onceöz dayım böyle tanımıyor beni gerçekten hayran kaldım dediğin şeyi sen yazmadan 1 saat önce yapmıstım salaklık işte tanımıssın artık malını biliyon
At arabasi isallahhhNapalim bi Lumuzin olamadık hacı murata doğru kayiyorum
o sıralar yaptıydım kaybettıkten hemen sonra işte..................................O zaman beklentin vardi 1 saat once
Manyak dayı at hepsinden pahali el arabasi olsunAt arabasi isallahhh
Abi ****** git lütfenCukka sözü verdiği 2 ay olmuştur bide kesinmis gibi beni etiketlemis yarın beni bul diyor
Gittim bilo zaten. Senden ödül falan isteyen de yok artıkAbi ****** git lütfen
Tinne Bayburt Tinne Tinne , Tinne tinne nem kaldı@kadircan4747 paraaaaaa
800 mü kaldıPisicik 800 nerde
Şansını mikim kedicik. Şans olsa 5k olurdu800 mü kaldı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!