Hep beraber kasap önünde yatamaya devam ozaman800 mü kaldı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hep beraber kasap önünde yatamaya devam ozaman800 mü kaldı
taraftar betbeye uyelık varmı meto baba@kadircan4747 canımın içi @kedicik e 1 yudum su ver
@kadircan4747 canımın içi
Geçen bi üye olayım dedim linkten değil direkt üye olmuşum bonus alamadimtaraftar betbeye uyelık varmı meto baba
Alabilirsem alalımtaraftar betbeye uyelık varmı meto baba
Ben değilim heraldetaraftar betbeye uyelık varmı meto baba
eminmisin dene var orda ama normal betbeyde almıs olman farkettirmiyor gene veriyor sadece bir taraftar sitesine kayıt olabilirsinBen değilim heralde
Nereyi deniyim tam anlamadım hem bonus mu var onuda anlamadım ?eminmisin dene var orda ama normal betbeyde almıs olman farkettirmiyor gene veriyor sadece bir taraftar sitesine kayıt olabilirsin
normal betbey haric taraftar betbeyden birinede kayıt olursan bonus eklenıyor hangi takımlısınNereyi deniyim tam anlamadım hem bonus mu var onuda anlamadım ?
Galatasaraynormal betbey haric taraftar betbeyden birinede kayıt olursan bonus eklenıyor hangi takımlısın
dur sana lınk atcam ordan kanala kayıt olcan sonra ordakı lınkten kayıt olGalatasaray
Aman kanka boşverdur sana lınk atcam ordan kanala kayıt olcan sonra ordakı lınkten kayıt ol
lan basit yatırımsız 20 tl ekliyor 3 mac 1.50 oran 100 cekımAman kanka boşver
Normal betbeye üyelik varsa oluyormuş yeni Üyeler icinmiseminmisin dene var orda ama normal betbeyde almıs olman farkettirmiyor gene veriyor sadece bir taraftar sitesine kayıt olabilirsin
yok alakası yok ben normaldende aldım bı tanede taraftar sıtesınden hakkın varNormal betbeye üyelik varsa oluyormuş yeni Üyeler icinmis
Canlı Destek olmuyor dedi 2 üyelik ip falan olursa çekim yapamazsınız diyorlinke gir cimbobeye kayıt ol cıkan lınkten sıteye kayıt ol eklenıyor
Sonra pc de denerim bakalimyok alakası yok ben normaldende aldım bı tanede taraftar sıtesınden hakkın var
yav oluyor mk da anlamıonmu ben aldımCanlı Destek olmuyor dedi 2 üyelik ip falan olursa çekim yapamazsınız diyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!