Soz vermisse tutaryok istemem bu saatten sonra atsada saglam adam acık acık yazar bitirdiysede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Soz vermisse tutaryok istemem bu saatten sonra atsada saglam adam acık acık yazar bitirdiysede
insanları tanıyamaz olduk bıktımmmmm *** şu hareketi biz yapsak 24 saate ban yeriz bide arkamızdan sövülürSoz vermisse tutar
Paran gelsin de 60 saatte gelsin ama helal olsun bikmadan usanmadan spini çevirip çevirip durmuş sunBelgeleri yükledik belge onayı Max 48 saat çok yavaş ama yapacak yok.
bana eklenmemiş eklenseydide 5tl çıkardı şans yokkkParan gelsin de 60 saatte gelsin ama helal olsun bikmadan usanmadan spini çevirip çevirip durmuş sun
Basket yoksa yumak la oynaBasketbol yok ki
Watsap bakinsanları tanıyamaz olduk bıktımmmmm *** şu hareketi biz yapsak 24 saate ban yeriz bide arkamızdan sövülür
garezine yapıyon demi telefon bozuk diyeWatsap bak
Konusma bak diosam bakgarezine yapıyon demi telefon bozuk diye
Banada eklenmemis bilmeden ücretsiz tür çevirmiş im 1.de 200 çıktı. 2.oynamam da 1k dan fazla çıktı mk bi 20-30 lira m olsa vuracakmisim belkidebana eklenmemiş eklenseydide 5tl çıkardı şans yokkk
Gecende soledim hayat forumdan ibaret degil isi gucu olan var sorunu olan varinsanları tanıyamaz olduk bıktımmmmm *** şu hareketi biz yapsak 24 saate ban yeriz bide arkamızdan sövülür
yok sen beni anlamıyon adam girmiş diyom forumaaaGecende soledim hayat forumdan ibaret degil isi gucu olan var sorunu olan var
50 Gayme Yardımcı olabilecek varmı 150 vereyim çekim
Dayı haklisin hayat buradan ibaret değil. Ama 10 dakikani ayırır milletin işini halledip gidebilirsin.Gecende soledim hayat forumdan ibaret degil isi gucu olan var sorunu olan var
ya halletmesinde parayı yedim desin skin sagolsun deriz mevzu kapanır böyle yazmayınca dalga geçilmiş gibi hissediyommDayı haklisin hayat buradan ibaret değil. Ama 10 dakikani ayırır milletin işini halledip gidebilirsin.
Millet dayiya borç takip cevap vermeyince nasıl kopuruyordu şimdi hayat burdan ibaret değil diyorya halletmesinde parayı yedim desin skin sagolsun deriz mevzu kapanır böyle yazmayınca dalga geçilmiş gibi hissediyomm
Mevzu cok farkliymis isin aslini bilmodum ogrendim sustumMillet dsyiya
Millet dayiya borç takip cevap vermeyince nasıl kopuruyordu şimdi hayat burdan ibaret değil diyor
Hayirli olsun
Ayyyy kedicik beyaz dişlerini sevsinler ipana ilemi fircaladin payfix mi yazıyor orda payfix no yazmış tim dm den
Hg turbo2?Ayyyy kedicik beyaz dişlerini sevsinler ipana ilemi fircaladin payfix mi yazıyor orda payfix no yazmış tim dm den
kedımı beslesem bende nabsam @kadircan4747
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!