@kedicik gıtmezmı bı roll sımdı bu parayalaistediler tabiki onaylattım onaylandıktan 15 dakika sonra çekim geldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@kedicik gıtmezmı bı roll sımdı bu parayalaistediler tabiki onaylattım onaylandıktan 15 dakika sonra çekim geldi
kazanırsak dağıtımAha kedi sicti simdi???
Senin bilecegin iskazanırsak dağıtım
Tebrikler ?kazanırsak dağıtım
Aha kedi sicti simdi???
Kazandin ya kedicikkazanırsak dağıtım
Daha ne kazanacaksın 4 kişi 27 giderkazanırsak dağıtım
dün kaybettik para sıçmıyorum heraldeKazandin ya kedicik
havadan gelmis para yatir 800 bit siteye gir bonanzaya 20 tl den cevir dur bir iki kere 4 seker yakaladinmi birde verdimi al sana 8 10 k paradün kaybettik para sıçmıyorum heralde
yok dostum havadan geldi diye basmak olmaz 800 az paramıhavadan gelmis para yatir 800 bit siteye gir bonanzaya 20 tl den cevir dur bir iki kere 4 seker yakaladinmi birde verdimi al sana 8 10 k para
burda millet 20 tl için kavga ediyorhavadan gelmis para yatir 800 bit siteye gir bonanzaya 20 tl den cevir dur bir iki kere 4 seker yakaladinmi birde verdimi al sana 8 10 k para
valla ben olsam basarim buyuk oynican haci her zamanburda millet 20 tl için kavga ediyor
sabreden muradına erervalla ben olsam basarim buyuk oynican haci her zaman
abi pırıl pırıl maşallah 10k kasa olsa 20 20 çevirirsin anlarımda 800lirayı sen gir direk pic et demişsin 10 spin boş dönse 200tl kuş olup giderhavadan gelmis para yatir 800 bit siteye gir bonanzaya 20 tl den cevir dur bir iki kere 4 seker yakaladinmi birde verdimi al sana 8 10 k para
belli olmaz kardesim asil 10k kasa pic olur 800 olmaz 800 de 40 tur yapar bu 40 turun icinde yeri gelicek 1e10 kazanc vericek 200 yeri bide 4 seker verdimi 20 tl ye 2000 tl spin almis oluyorsun of ofabi pırıl pırıl maşallah 10k kasa olsa 20 20 çevirirsin anlarımda 800lirayı sen gir direk pic et demişsin 10 spin boş dönse 200tl kuş olup gider
büyük parayla büyük oynanır abi bende elime 1000 tl geçince senin dediğin gibi yapardım ama salaklıkmış ne binlikler pic oldu o yolda :d sakin kararlı yürümek lazımbelli olmaz kardesim asil 10k kasa pic olur 800 olmaz 800 de 40 tur yapar bu 40 turun icinde yeri gelicek 1e10 kazanc vericek 200 yeri bide 4 seker verdimi 20 tl ye 2000 tl spin almis oluyorsun of of
aynen oylezenginin malı züğürdün çenesini yorarmış sizde adamın parasının hesabını yapıyorsunuz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!