Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
basCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Gün matadorla istişare günü beyler toplanın ?
Arapları çıkar bence 5de atarlar hiç de atamazlar belli olmazCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Araplara hiçbir ortamda güvenmeCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Alma bu neCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Şu oranlar a 500 atma 2 oran bul 100 er oyna daha mantıklıCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Bi kupon çıkar telegram atsana zagor düşük oranlardan max 4 maç 2 k versin yeter 500 eAlma bu ne
Knk ben düşük oran alına gelmiyoBi kupon çıkar telegram atsana zagor düşük oranlardan max 4 maç 2 k versin yeter 500 e
Geçenlerde bende hemen hemen senle aynı durumdaydım. 1.8 K vardı 4K yapmam lazımdı. Buradan öneri istemiştim. İki arkadaş maç verdi. Güvenemedim basmadım o kadar miktar. İkisi de yattı. Ben kendim Benfica - Ajax maçında, Benfica 1 ve üstüne tüm parayı attım geldi. Bence sen de kendin kupon yap dostum. Çünkü kendi düşündüklerini oynadığında kaybetsen de koymaz. Ama buradaki herhangi birinin önerisiyle kaybetsen koyar gibiBi kupon çıkar telegram atsana zagor düşük oranlardan max 4 maç 2 k versin yeter 500 e
Kesinlikle öyleGeçenlerde bende hemen hemen senle aynı durumdaydım. 1.8 K vardı 4K yapmam lazımdı. Buradan öneri istemiştim. İki arkadaş maç verdi. Güvenemedim basmadım o kadar miktar. İkisi de yattı. Ben kendim Benfica - Ajax maçında, Benfica 1 ve üstüne tüm parayı attım geldi. Bence sen de kendin kupon yap dostum. Çünkü kendi düşündüklerini oynadığında kaybetsen de koymaz. Ama buradaki herhangi birinin önerisiyle kaybetsen koyar gibi
Telegrama bakKesinlikle öyle
@EL MATADOR sende baksana knk iki dk telegramaTelegrama bak
Mke basketin knk sıkıntı basket maçı2 tane 1.85 basket bul oyna uğraşma bunlarla
Serkan tek maç gir bence agir agir oynaMke basketin knk sıkıntı basket maçı
Bende öyle dedim. Sakalimiz yok. Birsürü ufak oran yerine 2 oran bul kazanma sansin daha çok olur@EL MATADOR paylaştığım maçları alsan sabahtan bu yana 4 oran biri 2.25 biri zaten 2k olmuştu. Bekle böyle canlı tekli git
Ben seni dinledim 5 orana 1.68 bastım 8.40 aldım geri kaybettim@EL MATADOR paylaştığım maçları alsan sabahtan bu yana 4 oran biri 2.25 biri zaten 2k olmuştu. Bekle böyle canlı tekli git
Para bullllBen seni dinledim 5 orana 1.68 bastım 8.40 aldım geri kaybettim
Anya konya da won@EL MATADOR paylaştığım maçları alsan sabahtan bu yana 4 oran biri 2.25 biri zaten 2k olmuştu. Bekle böyle canlı tekli git
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!