Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Futbol BEYLER GELİR Mİ SİZCE ?

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Canlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?

Gün matadorla istişare günü beyler toplanın ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-16-13-15-18-740_com.pordiva.nesine.android.jpg
    Screenshot_2022-03-16-13-15-18-740_com.pordiva.nesine.android.jpg
    367.2 KB · Görüntüleme: 32

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Canlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?

Gün matadorla istişare günü beyler toplanın ?
Şu oranlar a 500 atma 2 oran bul 100 er oyna daha mantıklı

brkyldrmk

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bi kupon çıkar telegram atsana zagor düşük oranlardan max 4 maç 2 k versin yeter 500 e
Geçenlerde bende hemen hemen senle aynı durumdaydım. 1.8 K vardı 4K yapmam lazımdı. Buradan öneri istemiştim. İki arkadaş maç verdi. Güvenemedim basmadım o kadar miktar. İkisi de yattı. Ben kendim Benfica - Ajax maçında, Benfica 1 ve üstüne tüm parayı attım geldi. Bence sen de kendin kupon yap dostum. Çünkü kendi düşündüklerini oynadığında kaybetsen de koymaz. Ama buradaki herhangi birinin önerisiyle kaybetsen koyar gibi

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Geçenlerde bende hemen hemen senle aynı durumdaydım. 1.8 K vardı 4K yapmam lazımdı. Buradan öneri istemiştim. İki arkadaş maç verdi. Güvenemedim basmadım o kadar miktar. İkisi de yattı. Ben kendim Benfica - Ajax maçında, Benfica 1 ve üstüne tüm parayı attım geldi. Bence sen de kendin kupon yap dostum. Çünkü kendi düşündüklerini oynadığında kaybetsen de koymaz. Ama buradaki herhangi birinin önerisiyle kaybetsen koyar gibi
Kesinlikle öyle

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap