Holiganbete gir holitv var onu ac ordan izle yayın güzelHoliganbette mi kanka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Holiganbete gir holitv var onu ac ordan izle yayın güzelHoliganbette mi kanka
bu parayı bugün bulmam lazim diyen biride genelde kazanıyor amaO an ki psikoloji öyle olmuyor ki aga. Para ihtiyacı için oynayınca tedirgin oynuyor insan benimde başıma çok geldi. Ama 4 korner imkansız değil hiç belli olmaz 1 dakikada 3 4 korner oldugunuda gördük
Eyvallah kankv açtım şimdiHoliganbete gir holitv var onu ac ordan izle yayın güzel
Slott ?Hala slot diyor yahu
Gelecek dur imkanz değil400 ü 1500 e getirdik burdan patlarsa koyar mke lan
Tam tersini düşünüyorumbu parayı bugün bulmam lazim diyen biride genelde kazanıyor ama
Holitv var bide normal var tv olandan izliyon deme orda yayın on numaraEyvallah kankv açtım şimdi
Kardeş 1500 kazanmış sın çekip 1k köşeye koyup 500 başka siteye atıp devam etsen daha mantıklı olmazmiydi. Nasılsa geride 1k kurtarıcı var diyip rahat kazanirdin400 ü 1500 e getirdik burdan patlarsa koyar mke lan
Mantıklı düşüncelerKardeş 1500 kazanmış sın çekip 1k köşeye koyup 500 başka siteye atıp devam etsen daha mantıklı olmazmiydi. Nasılsa geride 1k kurtarıcı var diyip rahat kazanirdin
Ben 25 i 50 yi 100 yapınca çekip başka yerden devam ediyom adam 400 ü 1500 yapmış çekmek için @kadircan4747 dayidan kötek bekliyor heraldeMantıklı düşünceler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!