Hatasız 2.30 dan aşağı oran yokAnya konya da won
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatasız 2.30 dan aşağı oran yokAnya konya da won
Yokki 50 listeci ödülü aldım uyudum sabaha doğru uyandım 96 yapıp 16 yı bi maça bastım 80 ni de çektim. Uyudum. Kahvaltidan sonra Öğlen e doğru geri yatirdim hepsi gitti.Para bullll
Dediklermi alsan acele etmesenYokki 50 listeci ödülü aldım uyudum sabaha doğru uyandım 96 yapıp 16 yı bi maça bastım 80 ni de çektim. Uyudum. Kahvaltidan sonra Öğlen e doğru geri yatirdim hepsi gitti.
Senin dediklerinden önce kaybetmiş tim sanırım bide ben futbol oynamiyorum yaDediklermi alsan acele etmesen
20 euro Slot parası gelirse belki seni dinlerimDediklermi alsan acele etmesen
Gelirse ne atıyon ?20 euro Slot parası gelirse belki seni dinlerim
Kasanı 1k yaparm netSenin dediklerinden önce kaybetmiş tim sanırım bide ben futbol oynamiyorum ya
@BMW ama ben vercem ssn oynıycan yoksa ven slotta yerim ?Kasanı 1k yaparm net
1k yaparsan en kötü 100 ödül tipser zagortttt@BMW ama ben vercem ssn oynıycan yoksa ven slotta yerim ?
20 değil yahu 10 20 olsa 30 atardikGelirse ne atıyon ?
Kasa bul deneyelim1k yaparsan en kötü 100 ödül tipser zagortttt
Nerden bulalım yahu. Arkadaşın 100 borcunu vermedim henüz tekrar da istemek olmazKasa bul deneyelim
Slot ödül perşembe günleri geliyordu dimi belki yarın gelir sabaha kadar 1k yaparizKasa bul deneyelim
Sen sabırsz adamsn benim maçları beklemezsinSlot ödül perşembe günleri geliyordu dimi belki yarın gelir sabaha kadar 1k yapariz
50 olursa 25 i senin maclardan oynarız onlar devam ederken diğer 25 i Çar cur ederimSen sabırsz adamsn benim maçları beklemezsin
Öyle edecem dayı akşam olsunda bi işten çıkayım burdan başlayalımSerkan tek maç gir bence agir agir oyna
Gelmezse birakCanlı da 4-5 oran verir şu maçlar ne diyonuz beyler denenir mi 500 sallicam para lazım son 500 gaymeyi riske atacam ? Gelmezse sıçtım ?
Gün matadorla istişare günü beyler toplanın ?
Of of anasını ******* bir ayda ayağımı yorgana göre uzatıp yumurta gotun ağzına gelmeden iş yapsam şaşacam mke aldığım para belli girdiğim borç maaşdan büyükGelmezse birak
La sen bıraktım dedin gene basladin mkeOf of anasını ******* bir ayda ayağımı yorgana göre uzatıp yumurta gotun ağzına gelmeden iş yapsam şaşacam mke aldığım para belli girdiğim borç maaşdan büyük
.... tövbesi.... görene kadardır boşlukları doldur???La sen bıraktım dedin gene basladin mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!