HahshahshhashhahaHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HahshahshhashhahaHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
Ama kime ?sen bılıyorsun ıstersen bırıne at o bana paparadan atabılırse atsın
Şu kadar düşünceli olan birini forum zor bulur yaşacevoHocam bana 200 sal hemen 500 yaparım diğer almayan arkadaşları da nasiplendirelim o zaman
Yap iyiliğini beklenti içinde olma demişler bu onun örneği işte usta@WustelerK e bir kez odul devrettim adam bana fazlasi ile dondu, insan gibi insan evladi helal olsun ???
3 5 kez odul devrettiklerimizde yuzumuze bakmasin cevap vermesin onada helal olsun ???
Ben vardim bro sevgilerArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
Konu nedir?@Rooster burdamısın o halleder ya
Ustam ödülü bir gün tekrar almak için mi devrediyorsun?@WustelerK e bir kez odul devrettim adam bana fazlasi ile dondu, insan gibi insan evladi helal olsun ???
3 5 kez odul devrettiklerimizde yuzumuze bakmasin cevap vermesin onada helal olsun ???
UloAma kime ?
Eyw kanka ben yazmaya utandim sen yuku ustumden attin
benim papara 6 aydir kapali brom@Aquaman sende papara varmı kardesım
Ben vardım unutmadıysanArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
bende vr@Aquaman sende papara varmı kardesım
tabiki hayir ama cevap almamak dimi? asil mesele o degilmi yigen?Ustam ödülü bir gün tekrar almak için mi devrediyorsun?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!