Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka olay ne analamdimHahshahshhashhaha
Ardına bakmadın çıkmaz hiç huy@Carpediem @CaptainJackSparrow @Ozimo beyler bi bakın. @Ozimo da payfix yok. Ben birinize atayım 3e bölsün parayı dağıtsın olur mu
Utanacak bişi yok kardeşim ogün borç olarak arıyordu zaten sen ilk yazıp verensinEyw kanka ben yazmaya utandim sen yuku ustumden attin
Olay vefa kardeşimKanka olay ne analamdim
Bendede papara var kanka payfix yk@Carpediem @CaptainJackSparrow @Ozimo beyler bi bakın. @Ozimo da payfix yok. Ben birinize atayım 3e bölsün parayı dağıtsın olur mu
Görmemiş işte. Borç versen de atmasa anlarım ama hibe etmişsin geri dönüşü beklenmez yakışmaz sana. Yiğenin yaşında olduğumu da sanmamtabiki hayir ama cevap almamak dimi? asil mesele o degilmi yigen?
Bu şey kanasa da yamalanmaz işteOlay vefa kardeşim
@CaptainJackSparrow ?Bendede papara var kanka payfix yk
Dayıya bende borç taktım ama takmaz olaydım 10 katı geri aldı bendengada vardı ama onun yerıne kadırcan dayıya at cunku ona borc taktı
Yardımcı olayım kanka ıstersen payfıx var benım kesmıyoda ?@Carpediem @CaptainJackSparrow @Ozimo beyler bi bakın. @Ozimo da payfix yok. Ben birinize atayım 3e bölsün parayı dağıtsın olur mu
Dayidan kurtuluş mu var mınasaplar vallaDayıya bende borç taktım ama takmaz olaydım 10 katı geri aldı benden
Dayıdan alacagım var onun yerıne bana atabılırsın ?Dayıya bende borç taktım ama takmaz olaydım 10 katı geri aldı benden
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!