istanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyoHurmak 250 gr yag tanki 2.el nerwden buluruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
istanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyoHurmak 250 gr yag tanki 2.el nerwden buluruz
Ufak bir dagitim yakışırdı beistanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyo
Aa oooistanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyo
Yok hic bi yerdeistanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyo
Remziye sorum nejata sordum tirtistanbulda bulamazsın dayı bide hürmak zor amca manisa izmir tarafından bulursun sahibinden bak kapatan fabrikalar toplu koyuyo
Dayıı beğenmediysen bana atar misin roll açayımP
Arami len 80 tl
bulamazsın istanbulda bide hürmak kullanan kalmadıRemziye sorum nejata sordum tirt
99 tl odul geldi bikmadin kazanmaktan mke saplabulamazsın istanbulda bide hürmak kullanan kalmadı
Ben haric bi bende var??bulamazsın istanbulda bide hürmak kullanan kalmadı
Para yokkkDayıı beğenmediysen bana atar misin roll açayım
80 tl dedin yaaPara yokkk
Kedi hangi ara cekmis bi yolla bakemmaşalah maşallah kedi vortex cevik serkan herkes çekmiş bu sabah
Aynen nazar değmesin. Darisi başımızamaşalah maşallah kedi vortex cevik serkan herkes çekmiş bu sabah
sen harbi yaşlısın yaKedi hangi ara cekmis bi yolla bakem
Bende cektim gecemaşalah maşallah kedi vortex cevik serkan herkes çekmiş bu sabah
Cidden bi yollasen harbi yaşlısın ya
Cekim paylasim yapmisti sabah dayıKedi hangi ara cekmis bi yolla bakem
çekim paylaşa bak 5k cekmisCidden bi yolla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!