Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ode hılde mıllet yan tarafta baya umıtlendı la adam ıyı dalga gecıyor ulan akıl mantık var 8 k para dagıtacak baba yıgıt nerde var
kim dagıtıyomuşn8k kimde öyle *** varode hılde mıllet yan tarafta baya umıtlendı la adam ıyı dalga gecıyor ulan akıl mantık var 8 k para dagıtacak baba yıgıt nerde var
yan tarafa gel curcunayı ızlekim dagıtıyomuşn8k kimde öyle *** var
ben cıktım da atmadım saten payfıx yok o para dagıtılmazbende cikmadim diye uzuluyodum ?
birinin cani sikilmis kanka eğleniyorben cıktım da atmadım saten payfıx yok o para dagıtılmaz
Tebrikler matador ödül gelmediGün güzel başladı Günaydın ?
Adminler yapıo kısır günlerde bilinçli yani orda adet öylebirinin cani sikilmis kanka eğleniyor
yok üyelik açmam bidaha oraya Fro ibnesidifyan tarafa gel curcunayı ızle
Amke bende sevınıyorum cıktı diye ???yok üyelik açmam bidaha oraya Fro ibnesidif
Frondem dedim sizeAmke bende sevınıyorum cıktı diye ???
Bi yerde buldum yag tanki ***** 5bin istioyok üyelik açmam bidaha oraya Fro ibnesidif
La kufur etmedim ki gvat dedim??Bi yerde buldum yag tanki ***** 5bin istio
heryer sansürLa kufur etmedim ki gvat dedim??
çok değilmi gerçi bulduysan al kaçırma başka bulamazsınBi yerde buldum yag tanki ***** 5bin istio
Küfür atmaaaLa kufur etmedim ki gvat dedim??
Mike mike alacazçok değilmi gerçi bulduysan al kaçırma başka bulamazsın
Anca cuma simdi param yokçok değilmi gerçi bulduysan al kaçırma başka bulamazsın
adam satamaz alıcısı yok alırsın cumayaAnca cuma simdi param yok
Daha pazarlik yapacaz yok ole 5binadam satamaz alıcısı yok alırsın cumaya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!