Roll takip eden sensin kaybeden onlar senin kasa nasıl 0 a.qq. he lan doğru kazanamıyolar sanada para atamıyolar demi.. anladım mevzuyuDeli olcam yine kasa 0 ladim ywter artik lan intihar edicem ** ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Roll takip eden sensin kaybeden onlar senin kasa nasıl 0 a.qq. he lan doğru kazanamıyolar sanada para atamıyolar demi.. anladım mevzuyuDeli olcam yine kasa 0 ladim ywter artik lan intihar edicem ** ya
Sabah 25 attim siteye borc da var birineRoll takip eden sensin kaybeden onlar senin kasa nasıl 0 a.qq. he lan doğru kazanamıyolar sanada para atamıyolar demi.. anladım mevzuyu
25 tl ye kasa diyorsan oynama kankaaaSabah 25 attim siteye borc da var birine
Borc var yoksa hep gidiyo25 tl ye kasa diyorsan oynama kankaaa
Yenilerden kara listeme giren çok çekim paylaşlarını buraya atıyolar para bitince her rolldelerRoll takip eden sensin kaybeden onlar senin kasa nasıl 0 a.qq. he lan doğru kazanamıyolar sanada para atamıyolar demi.. anladım mevzuyu
Kumar ile borç kapatılmaz hele ki 25 kasa ile kardeşşşşBorc var yoksa hep gidiyo
Niye ben joybetten çevrimi zor 20 tl deneme bonusu aldım dün akşam 950 çektimKumar ile borç kapatılmaz hele ki 25 kasa ile kardeşşşş
Nasıl 950 çektin mke Max çekim 100 değil mi onu bende aldım sadece 1-0-2 maç öncesi 3 maç. Ms 1 oynadım 90+4 de 1-1 bitti para gittiNiye ben joybetten çevrimi zor 20 tl deneme bonusu aldım dün akşam 950 çektim
100 çektim prizmaya 50 attım onunla yükseldimNasıl 950 çektin mke Max çekim 100 değil mi onu bende aldım sadece 1-0-2 maç öncesi 3 maç. Ms 1 oynadım 90+4 de 1-1 bitti para gitti
Gelir hedef 2023@TÖMBELEKÇİ yeni etkinlik gelicekmi
hayırlı olsun100 çektim prizmaya 50 attım onunla yükseldim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!