12 den sonra görüşürüz dm den payfix atarmisin gece seni aramayalim@Boyka01 dmden payfix salrsın gelince atarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
12 den sonra görüşürüz dm den payfix atarmisin gece seni aramayalim@Boyka01 dmden payfix salrsın gelince atarım
Değeri mi bil meto. Bak gelir dediklerim yatiyor. Gelmez dediklerim tutuyor. Bunun yerine gelir bu yazsam gelmezdiGeldi bile
valla ben dedikelrini yaptımBo
@Boyka01 ya ödül vermesekmi napsak bmw ye inanmadi gelmez dedi
Bugün 2 tane 6 oran yakaladım birine 25 diğerine 42 basabildim para olsa 100 er atsam iyi olurmuşbol şans bmw
Şaka yapıyorum o bana takılıyorvalla ben dedikelrini yaptım
verme ihtiyacım yok bol şansBo
@Boyka01 ya ödül vermesekmi napsak bmw ye inanmadi gelmez dedi
Takılıyorum yahu. DM den payfix salirmisin çekimi yapınca ya ben direkt atarım yada aimar a atarım o yollarverme ihtiyacım yok bol şans
@kadircan4747 atın ödülümü o oynasınTakılıyorum yahu. DM den payfix salirmisin çekimi yapınca ya ben direkt atarım yada aimar a atarım o yollar
Aman Aman @kadircan4747 na su yok geçen sabah bana ödül devretti ama kendisi alıp bana atmadi@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
Ben sana atarım gerisi sende. Zaten çok bi para değil maksat paylaşmak@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
Onda money çukk@kadircan4747 atın ödülümü o oynasın
DAYI YOK SENİN OLSUN ÖDÜL KEYFİM KACTI BEN KACIRIYORUM İYİ GECELEROnda money çukk
Sağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMWDAYI YOK SENİN OLSUN ÖDÜL KEYFİM KACTI BEN KACIRIYORUM İYİ GECELER
25 e 3 maç yazdım konu açacağım like at belki çıkarSağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMW
GEREK YOK.Sağol eksik olma. Ben sana yarın dönerim kendi cukkamdan. Çekim yapacam pinden. 100₺ istiyi 25 eksikti. @BMW
varmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa
Bi bakayımvarmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa
pala ya at benim ödülümü almamvarmı sende payfixe boykanın atsana bana avrsa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!