Sana dedim laKimi sevmiyon la bir gözden geçir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana dedim laKimi sevmiyon la bir gözden geçir.
Hassktir lan ordan mk 15 tl değerin varmış mk hala konusuyosun 20 atayim da birdaha buraya girme
Ne oldu la sende mi dolandirildinHassktir lan ordan mk 15 tl değerin varmış mk hala konusuyosun 20 atayim da birdaha buraya girme
Parama el koyduSuçu ne?
Lan ** ne boş adamsın ya lan 4 yıldır burdayım bir Allahın kulun yamuk yapmadım sanami yapicam gerizekalıHassktir lan ordan mk 15 tl değerin varmış mk hala konusuyosun 20 atayim da birdaha buraya girme
Bak usta bana sormadan para attırdı bana çekemedim ordan parayıNe oldu la sende mi dolandirildin
17 temmuz 2021 de üye olmuşsunLan ** ne boş adamsın ya lan 4 yıldır burdayım bir Allahın kulun yamuk yapmadım sanami yapicam gerizekalı
Yazdim ozelden@Messi06 yi alıntılamışsın sana dedim diyon.
James e inanirim ben agaLan ** ne boş adamsın ya lan 4 yıldır burdayım bir Allahın kulun yamuk yapmadım sanami yapicam gerizekalı
Yav usta bu beni tanıyor çoğu tanıyor bunlar yokken ben vardım17 temmuz 2021 de üye olmuşsun
Knk dolandirilma değil bu konuları da sevmem geçen bnm ödülü mefetem olmadığı için buna attirdim hatrlarsn belki x forumdaNe oldu la sende mi dolandirildin
Usta isteğine inan 15 liranın peşine düşmem boş yapıyorJames e inanirim ben aga
Üzmeyin birbirinizi kırmayın aga herşey para değil yanlış anlamaYav usta bu beni tanıyor çoğu tanıyor bunlar yokken ben vardım
Ee sordun mu arttırırkeb pekiKnk dolandirilma değil bu konuları da sevmem geçen bnm ödülü mefetem olmadığı için buna attirdim hatrlarsn belki x forumda
Lan ** ne boş adamsın ya lan 4 yıldır burdayım bir Allahın kulun yamuk yapmadım sanami yapicam gerizekalı
Olum boş yapma tikerim belanı ustte cikmaya çalışma 15 tlsnde degilim ama sen 15 tllik adamsinLan ** ne boş adamsın ya lan 4 yıldır burdayım bir Allahın kulun yamuk yapmadım sanami yapicam gerizekalı
Usta yemin ederim benim gram hatam yok 15 lira önemli olan bişey değil valla ama sormadan iş yapıyorÜzmeyin birbirinizi kırmayın aga herşey para değil yanlış anlama
Boş yapma lan her yerde aynısınOlum boş yapma tikerim belanı ustte cikmaya çalışma 15 tlsnde degilim ama sen 15 tllik adamsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!