Usta zaten muhattap olmuyorum ama konuşma tarzı rahatsız ediyor15 lira icin laf getirmene degmezdi neyse olan olmus bosverin muhattap olmayin birbirinizle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Usta zaten muhattap olmuyorum ama konuşma tarzı rahatsız ediyor15 lira icin laf getirmene degmezdi neyse olan olmus bosverin muhattap olmayin birbirinizle
EvetSen onumu beklion
Beklrme bosa
Durumu daha demin anlattım amaKnk bu dediki mefetem onaysız cekemiyorum dedi bnde sıkıntı yok napcan pki dedim elime gecince yollarim dedi sana eyw sıkıntı yok dedim atmycam dese gene bsy demiycem neyse geçen 50 tl aldı bir etkinlikten bnde yazdım buna bi sigara param vardı snde die baktım cvp vermiyo snra mal olduk adam yerine koyduk bizi mal yapti
Para versede alma 2 gun sonra ister
Hehe fatura odedin kardeşim aynenUsta para çekemedim Mete diye uygulamadan veremedim sonra etkinlik kazandım fatursm vardı onu ödedim yani durumum yoktu soylelicektim baktım ağır konuşmaya başladı
Lan 15in mk mevzu 15 değil15 lira icin laf getirmene degmezdi neyse olan olmus bosverin muhattap olmayin birbirinizle
Sana söz veriyorum herkesin önünde yarın paranı aticam bak söz akşam burda olHehe fatura odedin kardeşim aynen
senin atacagin paranin ** git camiönündeki meslektaşına verSana söz veriyorum herkesin önünde yarın paranı aticam bak söz akşam burda ol
Ben paranı atarım muhattap olmassin benimle boş konusmaya devam etmesenin atacagin paranin ** git camiönündeki meslektaşına ver
haydaKnk bu dediki mefetem onaysız cekemiyorum dedi bnde sıkıntı yok napcan pki dedim elime gecince yollarim dedi sana eyw sıkıntı yok dedim atmycam dese gene bsy demiycem neyse geçen 50 tl aldı bir etkinlikten bnde yazdım buna bi sigara param vardı snde die baktım cvp vermiyo snra mal olduk adam yerine koyduk bizi mal yapti
Ben anladim seni kanka arkadas sen 15 in lafini ettigini saniyor kapat gitsin bosverLan 15in mk mevzu 15 değil
La beklemeBekliyorum
Ulennn bimgildakkk@Reis28 atıcam birazdan 2 k daha koyduk oyyyyy
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!