IBAN yolla whatsap tan değil haLa tefo hayatımda ilk defa eve parasız gidecem 49 yıldır bi ilk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
IBAN yolla whatsap tan değil haLa tefo hayatımda ilk defa eve parasız gidecem 49 yıldır bi ilk
Tel kapalı sarz daIBAN yolla whatsap tan değil ha
Allah gecinden versin inşaallah isteyen herkes bırakır bende dahil
Dötünden nefes almaya başla benim gibi sebebin olur???Ben istesem şimdi bırakırım da sebep yok bırakmam için spora başlarsam sebep olacak işte.
Sağol gerek yokDayı kasayı güzel bişi yaparsam akşama 100 çıkar boş gitme
öyleyse büyük para vuracan yakındır daykoBen ve yalan
Yaw ödemem pazartesiye kaldı verdiğim borclar vardi 1 kişi hariç 3 ü yalan olduöyleyse büyük para vuracan yakındır dayko
İnşallahBen istesem şimdi bırakırım da sebep yok bırakmam için spora başlarsam sebep olacak işte.
İnşallah
Aradı moralim bozuktu akşam konuşuruz dedim@kadircan4747 benim ortaktan ses yokmu
Sonuç= borcum 100 lira kaldıEe sonuç ?
Ee sonuç ?
KimeSonuç= borcum 100 lira kaldı
4mk atsın da takip edek.Kazanırsa atacak bol bol şans dileyelim.
HaklsıınYalnız bu konu diğer arkadaşlara da patladı artık kimse kimseye guvenmicek. Ben daha kralın oğluna borç vermem.
Kesbişolsun neoltuYalnız bu konu diğer arkadaşlara da patladı artık kimse kimseye guvenmicek. Ben daha kralın oğluna borç vermem.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!